MERT ÇIRAY’IN SÜNNET KINASI YAKILDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2017 - 09:57, Güncelleme: 30.09.2017 - 09:57
 

MERT ÇIRAY’IN SÜNNET KINASI YAKILDI

Tevfik Lav Tesisleri Çamlık ve Kır Düğün Salonu bir ailenin mutluluğuna daha ortak oldu. Mehmet Ali Çıray ve Sibel Çıray’ın oğulları Mert Çıray’a aile büyüklerinin de katılımıyla,muhteşem bir sünnet düğünü gerçekleştirildi.
Taht üzerinde düğün alanına getirilen Mert’i kız kardeşi Elif, bir dakika olsun yalnız bırakmadı. Mert’in bu özel gününde önce pasta kesildi, ardından aile adetlerine göre sünnet çocuğuna kına yakıldı ve dans edildi. Mert’in sünnet düğününde konuklar yemeklerini yerken, bir diğer gelenekleri olan sünnet mevlidi okundu. PALYANÇO VE PAMUK ŞEKER Mert ve akranlarının hoşça vakit geçirmesi için her detayı düşünen Çıray Ailesi, düğünlerinde palyanço gösterisi yaptırdı ve çocuklara pamuk şeker dağıttı. SİBEL ÇIRAY;“BURASI RÜYA GİBİ BİR YER” Oğulları Mert’in sünnet düğünlerini Tevfik Lav Tesisleri Çamlık ve Kır Düğün Salonu’nda gerçekleştirdikleri için çok memnun kaldıklarını belirten anne Sibel Çıray; “Bu tür organizasyonlarımızı gerçekleştirmek için artık  başka bir yer aramayacağız. Herkese tavsiye edeceğiz, burada hayallerinizin sınırı yok. Tevfik Lav ekibi bizim için her şeyi gerçekleştirdi.Çok teşekkürler.”
Tevfik Lav Tesisleri Çamlık ve Kır Düğün Salonu bir ailenin mutluluğuna daha ortak oldu. Mehmet Ali Çıray ve Sibel Çıray’ın oğulları Mert Çıray’a aile büyüklerinin de katılımıyla,muhteşem bir sünnet düğünü gerçekleştirildi.
Taht üzerinde düğün alanına getirilen Mert’i kız kardeşi Elif, bir dakika olsun yalnız bırakmadı. Mert’in bu özel gününde önce pasta kesildi, ardından aile adetlerine göre sünnet çocuğuna kına yakıldı ve dans edildi. Mert’in sünnet düğününde konuklar yemeklerini yerken, bir diğer gelenekleri olan sünnet mevlidi okundu.



PALYANÇO VE PAMUK ŞEKER
Mert ve akranlarının hoşça vakit geçirmesi için her detayı düşünen Çıray Ailesi, düğünlerinde palyanço gösterisi yaptırdı ve çocuklara pamuk şeker dağıttı.



SİBEL ÇIRAY;“BURASI RÜYA GİBİ BİR YER”
Oğulları Mert’in sünnet düğünlerini Tevfik Lav Tesisleri Çamlık ve Kır Düğün Salonu’nda gerçekleştirdikleri için çok memnun kaldıklarını belirten anne Sibel Çıray; “Bu tür organizasyonlarımızı gerçekleştirmek için artık  başka bir yer aramayacağız. Herkese tavsiye edeceğiz, burada hayallerinizin sınırı yok. Tevfik Lav ekibi bizim için her şeyi gerçekleştirdi.Çok teşekkürler.”


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.