SAV AİLESİ'Nİ AK PARTİLİ YÖNETİCİLER YALNIZ BIRAKMADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.07.2017 - 10:54, Güncelleme: 29.07.2017 - 10:54
 

SAV AİLESİ'Nİ AK PARTİLİ YÖNETİCİLER YALNIZ BIRAKMADI

Manisa’nın tanınmış simalarından Mehmet Ali Sav ve Birgül Sav’ın biricik oğulları Can Sav hayatını Makbule Aksoy ile birleştirdi. Tevfik Lav Tesisleri’nde Çamlık ve Kır Düğün Salonu'nda yapılan nikah töreni ile dünya evine giren çifti AK Parti'li yöneticiler de yalnız bırakmadı.
Manisa’nın en görkemli düğünlerini gerçekleştiren Tevfik Lav Tesisleri’ni bu hafta tercih eden aileler arasında Sav ve Aksoy Aileleri de oldu. Açık havada düzenlenen nikah töreninde kendilerini yalnız bırakmayan ailelerini, akrabalarını ve sevenlerini selamlayan genç çift ilk danslarını etti. Konukların da dans pistine gelmesi ile gece daha da hareketlendi. Genç çift kendileri için hazırlanan 7 katlı çok şık bir pastayı da keserek birbirlerine yedirdiler. ÖZEL KONSEPTTE HATIRA FOTOĞRAFI Can ve Makbule çiftini bu özel gününde yalnız bırakmayan davetliler için özel hazırlanan pembe konseptli alanda hatıra fotoğrafı çektiren çift, bu özel günlerini ölümsüzleştirdiler. TANINMIŞ SİMALAR ONUR KONUĞU OLDU Sav ve Aksoy Aileleri’nin bu mutlu gününde Tevfik Lav Tesisleri’nde düzenlenen düğüne AK Partili isimlerde katıldı. Şehzadeler Belediye Başkan Vekili Mehmet Kavas tarafından kıyılan nikah törenine MKYK Üyesi ve Ak Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, AK Şehzadeler İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Çimbil’de eşlik etti.  
Manisa’nın tanınmış simalarından Mehmet Ali Sav ve Birgül Sav’ın biricik oğulları Can Sav hayatını Makbule Aksoy ile birleştirdi. Tevfik Lav Tesisleri’nde Çamlık ve Kır Düğün Salonu'nda yapılan nikah töreni ile dünya evine giren çifti AK Parti'li yöneticiler de yalnız bırakmadı.
Manisa’nın en görkemli düğünlerini gerçekleştiren Tevfik Lav Tesisleri’ni bu hafta tercih eden aileler arasında Sav ve Aksoy Aileleri de oldu. Açık havada düzenlenen nikah töreninde kendilerini yalnız bırakmayan ailelerini, akrabalarını ve sevenlerini selamlayan genç çift ilk danslarını etti. Konukların da dans pistine gelmesi ile gece daha da hareketlendi. Genç çift kendileri için hazırlanan 7 katlı çok şık bir pastayı da keserek birbirlerine yedirdiler.


ÖZEL KONSEPTTE HATIRA FOTOĞRAFI
Can ve Makbule çiftini bu özel gününde yalnız bırakmayan davetliler için özel hazırlanan pembe konseptli alanda hatıra fotoğrafı çektiren çift, bu özel günlerini ölümsüzleştirdiler.




TANINMIŞ SİMALAR ONUR KONUĞU OLDU
Sav ve Aksoy Aileleri’nin bu mutlu gününde Tevfik Lav Tesisleri’nde düzenlenen düğüne AK Partili isimlerde katıldı. Şehzadeler Belediye Başkan Vekili Mehmet Kavas tarafından kıyılan nikah törenine MKYK Üyesi ve Ak Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, AK Şehzadeler İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Çimbil’de eşlik etti.




 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.