ŞEHİTLER’DE DAYANIŞMA KAHVALTISI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.12.2017 - 09:40, Güncelleme: 07.12.2017 - 09:40
 

ŞEHİTLER’DE DAYANIŞMA KAHVALTISI

Şehitler Ortaokulu Okul Aile Birliği; veliler arasında birlik ve beraberliği pekiştirmek ve okula destek sağlamak amacıyla kahvaltı programı düzenledi.
Okul Aile Birliği;  okula destek olmak, veliler arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla dayanışma kahvaltısı düzenlendi. Programa ŞEKAME Başkanı Seher Taydaş, Şehitler Okul Müdürü Tayfun Sarıbeyler, öğretmenler, Gazi İlkokulu idarecileri ve öğretmenleri, veliler ile öğrenciler katıldı. Şehitler  Okul Aile Birliği Başkanı Özlem Paşalıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri misafirleriyle yakından ilgilendi. ​   “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”  Okula katkıda bulunmak amacıyla bu etkinliği gerçekleştirdiklerini ifade eden Okul Aile Birliği Başkanı Özlem Paşalıoğlu, “Sloganımız olan, "Biz Büyük Bir Aileyiz" sözünün öylesine söylenmiş bir söz olmadığının, aslında her seferinde ne kadar doğru ve yerinde kullandığımız bir söz olduğunun kanıtıdır bu güzel ve yoğun topluluk. Desteklerinizden dolayı hepinize teşekkür eder çok daha güzel etkinliklerde bir kez daha bir araya gelmeyi dilerim” dedi.  Okul Müdürü Tayfun Sarıbeyler, etkinliği gerçekleştiren okul aile birliğine teşekkür etti.      
Şehitler Ortaokulu Okul Aile Birliği; veliler arasında birlik ve beraberliği pekiştirmek ve okula destek sağlamak amacıyla kahvaltı programı düzenledi.
Okul Aile Birliği;  okula destek olmak, veliler arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla dayanışma kahvaltısı düzenlendi. Programa ŞEKAME Başkanı Seher Taydaş, Şehitler Okul Müdürü Tayfun Sarıbeyler, öğretmenler, Gazi İlkokulu idarecileri ve öğretmenleri, veliler ile öğrenciler katıldı. Şehitler  Okul Aile Birliği Başkanı Özlem Paşalıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri misafirleriyle yakından ilgilendi.



 
“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ” 
Okula katkıda bulunmak amacıyla bu etkinliği gerçekleştirdiklerini ifade eden Okul Aile Birliği Başkanı Özlem Paşalıoğlu, “Sloganımız olan, "Biz Büyük Bir Aileyiz" sözünün öylesine söylenmiş bir söz olmadığının, aslında her seferinde ne kadar doğru ve yerinde kullandığımız bir söz olduğunun kanıtıdır bu güzel ve yoğun topluluk. Desteklerinizden dolayı hepinize teşekkür eder çok daha güzel etkinliklerde bir kez daha bir araya gelmeyi dilerim” dedi.  Okul Müdürü Tayfun Sarıbeyler, etkinliği gerçekleştiren okul aile birliğine teşekkür etti.
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.