TEVFİK LAV TESİSLERİ’NDE ŞÖLEN HAVASINDA DÜĞÜN!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.08.2017 - 10:44, Güncelleme: 19.08.2017 - 10:44
 

TEVFİK LAV TESİSLERİ’NDE ŞÖLEN HAVASINDA DÜĞÜN!

Söyünmez Ailesi’nin biricik kızı Pelin ile Ensoylu Ailesi’nin yakışıklı oğlu İbrahim hayatını birleştirdi, Tevfik Lav Tesisleri Çamlık ve Kır Düğün Salonu’nda harika bir gece yaşandı.
Birbirlerine duydukları aşkı evlilikle taçlandırmak isteyen Pelin ve İbrahim’in ‘Bir Ömür Evet’ dediği gece Tevfik Lav Tesisleri Çamlık ve Kır Düğün Salonu’nda ölümsüzleştirildi. Pelin ve İbrahim’in en mutlu gününde ailesi, sevenleri ve dostları akın etti, düğün şölen havasında gerçekleştirildi. Eğlencenin ve mutluluğun bir an bile eksik olmadığı gece de danslar edildi, hatıra fotoğrafları çekildi. Nikah memurunun genç çiftten ‘Evet’ cevabını almasının ardından da alkışlar eşliğinde düğün pastası kesildi. KIZIM ŞARKISI TÜM AİLEYİ DUYGULANDIRDI Kızlarını evlendirmenin mutluluğu ile birlikte duygusal anlar da yaşayan baba Ahmet Söyünmez, biricik kızı Pelin ile ‘Kızım’ şarkısında dans etti. Kızını telli duvaklı gelinlikler içinde görmekten çok mutlu olduğunu belirten baba Söyünmez ve tüm aile duygusal anlar yaşadı. TEVFİK LAV TESİSLERİ’NDE UNUTULMAZ BİR GECE OLDU Düğünlerine katılımın çok yoğun olduğunu belirten Genç Çift; “Ailemizden, eşimizden, dostumuzdan çok yoğun katılım oldu. Sevdiklerimiz bizi bu güzel günde yalnız bırakmadı, güzel anlar paylaştıkça daha da anlamlı bir hale geliyormuş, çok mutluyuz.Hem düğünümüze gelen sevenlerimize hem de bu güzel gece de bizi hiç yalnız bırakmayan Tevfik Lav Tesisleri Çamlık ve Kır Düğün Salonu ekibine çok teşekkür ediyoruz.” Dedi.  
Söyünmez Ailesi’nin biricik kızı Pelin ile Ensoylu Ailesi’nin yakışıklı oğlu İbrahim hayatını birleştirdi, Tevfik Lav Tesisleri Çamlık ve Kır Düğün Salonu’nda harika bir gece yaşandı.
Birbirlerine duydukları aşkı evlilikle taçlandırmak isteyen Pelin ve İbrahim’in ‘Bir Ömür Evet’ dediği gece Tevfik Lav Tesisleri Çamlık ve Kır Düğün Salonu’nda ölümsüzleştirildi. Pelin ve İbrahim’in en mutlu gününde ailesi, sevenleri ve dostları akın etti, düğün şölen havasında gerçekleştirildi. Eğlencenin ve mutluluğun bir an bile eksik olmadığı gece de danslar edildi, hatıra fotoğrafları çekildi. Nikah memurunun genç çiftten ‘Evet’ cevabını almasının ardından da alkışlar eşliğinde düğün pastası kesildi.

KIZIM ŞARKISI TÜM AİLEYİ DUYGULANDIRDI
Kızlarını evlendirmenin mutluluğu ile birlikte duygusal anlar da yaşayan baba Ahmet Söyünmez, biricik kızı Pelin ile ‘Kızım’ şarkısında dans etti. Kızını telli duvaklı gelinlikler içinde görmekten çok mutlu olduğunu belirten baba Söyünmez ve tüm aile duygusal anlar yaşadı.





TEVFİK LAV TESİSLERİ’NDE UNUTULMAZ BİR GECE OLDU
Düğünlerine katılımın çok yoğun olduğunu belirten Genç Çift; “Ailemizden, eşimizden, dostumuzdan çok yoğun katılım oldu. Sevdiklerimiz bizi bu güzel günde yalnız bırakmadı, güzel anlar paylaştıkça daha da anlamlı bir hale geliyormuş, çok mutluyuz.Hem düğünümüze gelen sevenlerimize hem de bu güzel gece de bizi hiç yalnız bırakmayan Tevfik Lav Tesisleri Çamlık ve Kır Düğün Salonu ekibine çok teşekkür ediyoruz.” Dedi.






 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.