955 MADENCi 24 SAAT SONRA KURTARILDI

DÜNYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.02.2018 - 10:06, Güncelleme: 02.02.2018 - 10:06
 

955 MADENCi 24 SAAT SONRA KURTARILDI

 Güney Afrika’da bir altın madeninde mahsur kalan 955 maden işçisi 24 saat sonra kurtarıldı. 
Güney Afrika’da bir altın madeninde çalışan 955 madenci elektrik kesintisi nedeniyle mahsur kalmıştı. Mahsur kalan maden işçilerinin 24 saat sonra kurtarıldığı belirtildi. Güney Afrika Maden Şirketi, Güney Afrika’nın Özgür Devlet (Free State) bölgesindeki Beatrix Maden Ocağı’nda mahsur kalan işçilerin kurtarıldığını açıkladı.
 Güney Afrika’da bir altın madeninde mahsur kalan 955 maden işçisi 24 saat sonra kurtarıldı. 

Güney Afrika’da bir altın madeninde çalışan 955 madenci elektrik kesintisi nedeniyle mahsur kalmıştı. Mahsur kalan maden işçilerinin 24 saat sonra kurtarıldığı belirtildi.
Güney Afrika Maden Şirketi, Güney Afrika’nın Özgür Devlet (Free State) bölgesindeki Beatrix Maden Ocağı’nda mahsur kalan işçilerin kurtarıldığını açıkladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.