Almanya'da, yolcu otobüsü eve daldı

DÜNYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2018 - 11:57, Güncelleme: 16.01.2018 - 11:57
 

Almanya'da, yolcu otobüsü eve daldı

 Almanya'nın Baden-Württemberg eyaletinde, bir otobüs hakimiyetini kaybederek bir eve daldı. Kaza sonucunda, 47 kişi yaralandı. 
Almanya’nın Baden-Württemberg eyaletine bağlı Eberbach'ta bir yolcu otobüsü kontrolünü kaybedince bir evin duvarına çarptı. Kazada, çoğu çocuk 47 kişinin yaralandığı belirtildi. Eberbach polis sözcüsü 37 kişinin hafif, 10 kişinin de ağır yaralandığını söyledi. Beş ağır yaralı hastanede tedavi altına alındı. Edinilen bilgiye göre, otobüs sabah yoldan çıktı, birkaç araba ile çarpıştı ve bir evin duvarına çarptı. Polis sözcüsü, otobüsün her sabah öğrencileri Eberbach'a getirdiğini belirterek, kazayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.
 Almanya'nın Baden-Württemberg eyaletinde, bir otobüs hakimiyetini kaybederek bir eve daldı. Kaza sonucunda, 47 kişi yaralandı. 

Almanya’nın Baden-Württemberg eyaletine bağlı Eberbach'ta bir yolcu otobüsü kontrolünü kaybedince bir evin duvarına çarptı. Kazada, çoğu çocuk 47 kişinin yaralandığı belirtildi. Eberbach polis sözcüsü 37 kişinin hafif, 10 kişinin de ağır yaralandığını söyledi. Beş ağır yaralı hastanede tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye göre, otobüs sabah yoldan çıktı, birkaç araba ile çarpıştı ve bir evin duvarına çarptı. Polis sözcüsü, otobüsün her sabah öğrencileri Eberbach'a getirdiğini belirterek, kazayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.