“AŞK 1 ŞEY DEĞİLDİR”

DÜNYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.12.2017 - 11:25, Güncelleme: 07.12.2017 - 11:25
 

“AŞK 1 ŞEY DEĞİLDİR”

Evli bir çiftin arasında yaşanan krizleri mizahi bir dille anlatan bol kahkahalı “Aşk 1 Şey Değildir” adlı oyun bugün Manisalı tiyatro sevenler ile buluşuyor. Oyundan elde edilecek gelir Manisa Bedensel Engelliler Derneği’ne bağışlanacak.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde, Ankara Kulis Sanat Tiyatrosu tarafından sahnelenecek olan oyunun yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Evli bir çift üzerinden kadın erkek ilişkilerini yaşadıkları problemleri, erkekler ve kadınlar arasındaki düşünce farklılıklarını, yaşanılan duygusal çalkantıları mizahi bir dille anlatan oyun, bazen her şeyin başlangıcına dönmenin sorunları çözebilmenin sırrı olduğunu ortaya koyuyor. BU AKŞAM HEM DÜŞÜNDÜRECEK HEM GÜLDÜRECEK Şahin Örgel’in yazdığı, Ali Volkan Çetinkaya’nın yönettiği ‘Aşk 1 şey değildir’ adlı tiyatro oyunu, Kültür Merkezi Lale Salonu’nda bu akşam saat 20.00’de sahnelenecek. Oyunun yönetmeni de olan Ali Volkan Çetinkaya’nın Ecehan Şarman Çetinkaya ile sahne alacağı gösteride, evli bir çift üzerinden kadın erkek ilişkisi anlatılacak. TEKERLEKLİ SANDALYE DE ALINACAK Manisa Bedensel Engelliler Derneği üyesi Zeynep Aslan; “Bu oyundan elde edilecek gelirle engelli bir arkadaşımıza tekerlekli sandalye de alınacak. Manisalılar bu güzel tiyatro oyunuyla keyifli zamanlar geçirecek hem de derneğimize katkıda bulunmuş olacak. Biletler için Kültür Sitesi önünde standımız vardır. İsteyenler biletleri buradan temin edebilirler. Tüm Manisalıları bekliyoruz.” dedi.
Evli bir çiftin arasında yaşanan krizleri mizahi bir dille anlatan bol kahkahalı “Aşk 1 Şey Değildir” adlı oyun bugün Manisalı tiyatro sevenler ile buluşuyor. Oyundan elde edilecek gelir Manisa Bedensel Engelliler Derneği’ne bağışlanacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde, Ankara Kulis Sanat Tiyatrosu tarafından sahnelenecek olan oyunun yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Evli bir çift üzerinden kadın erkek ilişkilerini yaşadıkları problemleri, erkekler ve kadınlar arasındaki düşünce farklılıklarını, yaşanılan duygusal çalkantıları mizahi bir dille anlatan oyun, bazen her şeyin başlangıcına dönmenin sorunları çözebilmenin sırrı olduğunu ortaya koyuyor.

BU AKŞAM HEM DÜŞÜNDÜRECEK HEM GÜLDÜRECEK

Şahin Örgel’in yazdığı, Ali Volkan Çetinkaya’nın yönettiği ‘Aşk 1 şey değildir’ adlı tiyatro oyunu, Kültür Merkezi Lale Salonu’nda bu akşam saat 20.00’de sahnelenecek. Oyunun yönetmeni de olan Ali Volkan Çetinkaya’nın Ecehan Şarman Çetinkaya ile sahne alacağı gösteride, evli bir çift üzerinden kadın erkek ilişkisi anlatılacak.

TEKERLEKLİ SANDALYE DE ALINACAK

Manisa Bedensel Engelliler Derneği üyesi Zeynep Aslan; “Bu oyundan elde edilecek gelirle engelli bir arkadaşımıza tekerlekli sandalye de alınacak. Manisalılar bu güzel tiyatro oyunuyla keyifli zamanlar geçirecek hem de derneğimize katkıda bulunmuş olacak. Biletler için Kültür Sitesi önünde standımız vardır. İsteyenler biletleri buradan temin edebilirler. Tüm Manisalıları bekliyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.