Dünya kupası biletlerini alan ülke taraftarları açıklandı

DÜNYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.05.2018 - 08:08, Güncelleme: 30.05.2018 - 08:08
 

Dünya kupası biletlerini alan ülke taraftarları açıklandı

Rusya’da 15 Haziran’da başlayacak olan dünya kupası finalleri için en çok maç bileti alan ülke taraftarları açıklandı.
Rusya’nın 11 şehrinde gerçekleşecek olan ve 15 Haziran’da başlayıp 16 Temmuz’da sona erecek FİFA 2018 Dünya Kupası için en çok bilet alan ülke taraftarları açıklandı. Hem FİFA resmi bilet satışından hem de Rusya’nın farklı şehirlerinde açılan bilet satış noktalarında yapılan satışlara yoğun talep gelmiş, 3 milyona yakın futbolsever bilet satın alabilmek için birbiriyle yarışmıştı. Toplamda 2 milyona yakın biletin satıldığı öğrenilirken, bu biletlerin 1 milyon 700 bini geçtiğimiz Nisan ayına kadar satılmıştı.  En çok bilet alan taraftar finallere katılamayan Amerika’dan  Yapılan açıklamada ilginç bilgiler paylaşıldı. Dünya kupası finallerinde boy gösteremeyecek olan Amerika’dan toplam 87 bin bilet satın alındı. Dünya kupasının favorileri arasında yer alan Brezilya’dan toplam 72 bin taraftar finaller için bilet aldı. Üçüncü sırada Kolombiyalılar yer aldı. Kolombiya’dan 64 bin kişi bilet satın alıp Rusya’da müsabakaları izleyecek. Avrupa’dan ise sadece Almanya ilk 5’te yer aldı. 60 bin Almanya vatandaşı ülkelerini Rusya’da desteklemek için bilet aldı. 
Rusya’da 15 Haziran’da başlayacak olan dünya kupası finalleri için en çok maç bileti alan ülke taraftarları açıklandı.
Rusya’nın 11 şehrinde gerçekleşecek olan ve 15 Haziran’da başlayıp 16 Temmuz’da sona erecek FİFA 2018 Dünya Kupası için en çok bilet alan ülke taraftarları açıklandı. Hem FİFA resmi bilet satışından hem de Rusya’nın farklı şehirlerinde açılan bilet satış noktalarında yapılan satışlara yoğun talep gelmiş, 3 milyona yakın futbolsever bilet satın alabilmek için birbiriyle yarışmıştı. Toplamda 2 milyona yakın biletin satıldığı öğrenilirken, bu biletlerin 1 milyon 700 bini geçtiğimiz Nisan ayına kadar satılmıştı. 
En çok bilet alan taraftar finallere katılamayan Amerika’dan 
Yapılan açıklamada ilginç bilgiler paylaşıldı. Dünya kupası finallerinde boy gösteremeyecek olan Amerika’dan toplam 87 bin bilet satın alındı. Dünya kupasının favorileri arasında yer alan Brezilya’dan toplam 72 bin taraftar finaller için bilet aldı. Üçüncü sırada Kolombiyalılar yer aldı. Kolombiya’dan 64 bin kişi bilet satın alıp Rusya’da müsabakaları izleyecek. Avrupa’dan ise sadece Almanya ilk 5’te yer aldı. 60 bin Almanya vatandaşı ülkelerini Rusya’da desteklemek için bilet aldı. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.