Duterte, Urduja tayfunundan etkilenen bölgeleri inceledi

DÜNYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2017 - 13:37, Güncelleme: 19.12.2017 - 13:37
 

Duterte, Urduja tayfunundan etkilenen bölgeleri inceledi

Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, Urduja tayfunundan etkilenen bölgeleri inceledi. 
Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, helikopterle Urduja tayfunundan etkilenen bölgelere giderek incelemelerde bulundu. Biliran Adası'nda tayfundan hasar gören Catmon ve Caraycaray köprüleri ve diğer bölgelerde havadan incelemelerde bulunan Duterte, daha sonra bazı kabine üyeleri ve hükümet yetkilileriyle bir araya geldi. Urduja tayfununun verdiği zararın boyutlarını ve Biliran Adası'ndaki Naval Üniversitesinin tayfunun zarar verdiği bölgelerdeki kurtarma çalışmaları ve yardım çalışmaları hakkında görüştü. Filipinler'de günlerdir etkisini sürdüren Urduja tayfunu sel ve heyelanlara neden olurken, ölenlerin sayısının 40’a ulaştığı bildirilmişti. Öte yandan, Filipinler de dahil olmak üzere Güney Asya'da etkili olan Haiyan tayfunu nedeniyle 6 bin 300 kişi hayatını kaybetmişti.
Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, Urduja tayfunundan etkilenen bölgeleri inceledi. 

Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, helikopterle Urduja tayfunundan etkilenen bölgelere giderek incelemelerde bulundu. Biliran Adası'nda tayfundan hasar gören Catmon ve Caraycaray köprüleri ve diğer bölgelerde havadan incelemelerde bulunan Duterte, daha sonra bazı kabine üyeleri ve hükümet yetkilileriyle bir araya geldi. Urduja tayfununun verdiği zararın boyutlarını ve Biliran Adası'ndaki Naval Üniversitesinin tayfunun zarar verdiği bölgelerdeki kurtarma çalışmaları ve yardım çalışmaları hakkında görüştü.
Filipinler'de günlerdir etkisini sürdüren Urduja tayfunu sel ve heyelanlara neden olurken, ölenlerin sayısının 40’a ulaştığı bildirilmişti. Öte yandan, Filipinler de dahil olmak üzere Güney Asya'da etkili olan Haiyan tayfunu nedeniyle 6 bin 300 kişi hayatını kaybetmişti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.