GİRİTLİGİL OTEL’E BÜYÜK GURUR

WHATSAPP İHBAR HATTI (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2016 - 16:12, Güncelleme: 17.01.2016 - 16:12
 

GİRİTLİGİL OTEL’E BÜYÜK GURUR

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında Manisa şehir merkezinde faaliyete geçen Manisa Giritligil Otel, dünyaca ünlü otel rezervasyon sitesi BOOKİNG.COM tarafından 2015 yılı yüksek puan ödülüne layık görüldü.
Dünyanın hemen her bölgesinde faaliyet gösteren BOOKİNG.COM adlı internet sitesine kayıtlı Ege bölgesinde yer alan 5 yıldızlılar dahil yıldızlı tüm tesisler arasındaki puanlamada 1. Sırada olan Giritligil Otel’e konukları 10 üzerinden 9,6 puan verdi. Temizlikten, personele konumdan fiyat fayda dengesine kadar çeşitli kriterlerde otelde konaklayan misafirlerin yapmış olduğu değerlendirmelerle gerçekleştirilen puanlama sisteminde Manisa’dan bir otel, Ege Bölgesi’ndeki tüm otelleri geride bıraktı. Bunun bir rastlantı olmadığını belirten Otel Müdürü Özgür Yılmaz “Otelimiz çok farklı ve özel bir proje uygulanarak hayata geçirildi. Misafirlerimizin konaklamalarına hoş hatıralar katacak birçok detayımız mevcut. Otelimiz tarihi eserleri koruyacak şekilde yapılandırıldı. Manisa’ya şehir dışından gelen konuklarımız şehrimizin korunabilmiş ender yapılarından olan Şehzade Hamamı’nda özel bir kahvaltıyla güne ilham dolu bir başlangıç yapabiliyorlar.  Kaliteli hizmet sunabilmek için 5 yıldızlı otellerdeki kadar ön büro personelimiz görev yapıyor. Dolayısıyla 42 odamızda tüm misafirlerimizi yüksek memnuniyet düzeyinde birebir ilişki ile ağırlayabiliyoruz. Bizi verdikleri puanlarla gururlandıran tüm misafirlerimize şahsım ve ekip arkadaşlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Giritligil Ailesi’nin hayattaki en büyük Ferdi Ercüment Giritligil tarafından hayata geçirilen Giritligil Otel, Taşfabrika Restaurant, Taş Hammam Cafe gibi tesisleri ile birlikte şehir merkezinde bir kompleks olarak ziyaretçilerine eşsiz ve hayat boyu unutulmayacak bir ortam sunuyor.  
Geçtiğimiz yıl Ekim ayında Manisa şehir merkezinde faaliyete geçen Manisa Giritligil Otel, dünyaca ünlü otel rezervasyon sitesi BOOKİNG.COM tarafından 2015 yılı yüksek puan ödülüne layık görüldü.

Dünyanın hemen her bölgesinde faaliyet gösteren BOOKİNG.COM adlı internet sitesine kayıtlı Ege bölgesinde yer alan 5 yıldızlılar dahil yıldızlı tüm tesisler arasındaki puanlamada 1. Sırada olan Giritligil Otel’e konukları 10 üzerinden 9,6 puan verdi.

Temizlikten, personele konumdan fiyat fayda dengesine kadar çeşitli kriterlerde otelde konaklayan misafirlerin yapmış olduğu değerlendirmelerle gerçekleştirilen puanlama sisteminde Manisa’dan bir otel, Ege Bölgesi’ndeki tüm otelleri geride bıraktı.

Bunun bir rastlantı olmadığını belirten Otel Müdürü Özgür Yılmaz “Otelimiz çok farklı ve özel bir proje uygulanarak hayata geçirildi. Misafirlerimizin konaklamalarına hoş hatıralar katacak birçok detayımız mevcut. Otelimiz tarihi eserleri koruyacak şekilde yapılandırıldı. Manisa’ya şehir dışından gelen konuklarımız şehrimizin korunabilmiş ender yapılarından olan Şehzade Hamamı’nda özel bir kahvaltıyla güne ilham dolu bir başlangıç yapabiliyorlar.  Kaliteli hizmet sunabilmek için 5 yıldızlı otellerdeki kadar ön büro personelimiz görev yapıyor. Dolayısıyla 42 odamızda tüm misafirlerimizi yüksek memnuniyet düzeyinde birebir ilişki ile ağırlayabiliyoruz. Bizi verdikleri puanlarla gururlandıran tüm misafirlerimize şahsım ve ekip arkadaşlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Giritligil Ailesi’nin hayattaki en büyük Ferdi Ercüment Giritligil tarafından hayata geçirilen Giritligil Otel, Taşfabrika Restaurant, Taş Hammam Cafe gibi tesisleri ile birlikte şehir merkezinde bir kompleks olarak ziyaretçilerine eşsiz ve hayat boyu unutulmayacak bir ortam sunuyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.