Hong Kong’da İkinci Dünya Savaşı’ndan kalma bomba bulundu

DÜNYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2018 - 16:06, Güncelleme: 01.02.2018 - 16:06
 

Hong Kong’da İkinci Dünya Savaşı’ndan kalma bomba bulundu

Hong Kong’da bir şantiyede İkinci Dünya Savaşı’ndan kalma bomba bulundu. 
Hong Kong’un merkezinde inşaat halinde bir alanın zemininde bulunan bombanın İkinci Dünya Savaşı’ndan kalma olduğu belirtiliyor. Polis, Hong Kong kongre ve sergi merkezi yakınlarında tehlikeli halde bulunan bombanın başarılı bir şekilde etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Polis, bombanın etkisiz hale getirilmesi için 4 bin kişinin bölgeden tahliye edildiğini, çevredeki iş yerlerinin kapatıldığını belirtti. Yetkililer bir hafta içerisinde ikinci bombanın bulunduğunu belirtti. Bomba imha uzmanı, bulunan bombanın Pazar günü bulunan bombayla aynı türde olduğunu belirtti. Hong Kong’da geçtiğimiz yıl da İkinci Dünya Savaşı’ndan kalma ABD yapımı bir bomba bulunmuştu.
Hong Kong’da bir şantiyede İkinci Dünya Savaşı’ndan kalma bomba bulundu. 

Hong Kong’un merkezinde inşaat halinde bir alanın zemininde bulunan bombanın İkinci Dünya Savaşı’ndan kalma olduğu belirtiliyor. Polis, Hong Kong kongre ve sergi merkezi yakınlarında tehlikeli halde bulunan bombanın başarılı bir şekilde etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Polis, bombanın etkisiz hale getirilmesi için 4 bin kişinin bölgeden tahliye edildiğini, çevredeki iş yerlerinin kapatıldığını belirtti. Yetkililer bir hafta içerisinde ikinci bombanın bulunduğunu belirtti. Bomba imha uzmanı, bulunan bombanın Pazar günü bulunan bombayla aynı türde olduğunu belirtti.
Hong Kong’da geçtiğimiz yıl da İkinci Dünya Savaşı’ndan kalma ABD yapımı bir bomba bulunmuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.