LONDRA'DA 27 KATLI BİNA DA YANGIN!

DÜNYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.06.2017 - 10:54, Güncelleme: 14.06.2017 - 10:54
 

LONDRA'DA 27 KATLI BİNA DA YANGIN!

 Londra itfaiyesi, 27 katlı binada çıkan yangın sonucu hayatını kaybedenler olduğunu açıkladı. 
İngiltere’nin başkenti Londra’da gece saatlerinde 27 katlı bir binada yangın çıktı. Saatlerdir devam söndürme çalışmalarına rağmen yangın henüz söndürülemedi. Londra itfaiyesi, çıkan yangın nedeniyle ölenlerin olduğunu açıkladı. Ancak kaç kişinin öldüğü henüz belirtilmedi. Yangının binanın 2. katında çıktığı binanın üst katlarında birçok insanın mahsur kaldığı öğrenildi. Binanın alt katlarında yaşayanların ise evlerinin camlarından atlayarak yangından kaçtıkları belirtildi. Yangın nedeniyle bölgedeki otobüs seferleri iptal edildi. En az 200 itfaiyeci yangını söndürmek için mücadele ediyor. Polis, yangında yaralanan ve dumandan zehirlenen 30 kişinin tedavi edildiğini açıkladı.
 Londra itfaiyesi, 27 katlı binada çıkan yangın sonucu hayatını kaybedenler olduğunu açıkladı. 

İngiltere’nin başkenti Londra’da gece saatlerinde 27 katlı bir binada yangın çıktı. Saatlerdir devam söndürme çalışmalarına rağmen yangın henüz söndürülemedi. Londra itfaiyesi, çıkan yangın nedeniyle ölenlerin olduğunu açıkladı. Ancak kaç kişinin öldüğü henüz belirtilmedi. Yangının binanın 2. katında çıktığı binanın üst katlarında birçok insanın mahsur kaldığı öğrenildi. Binanın alt katlarında yaşayanların ise evlerinin camlarından atlayarak yangından kaçtıkları belirtildi. Yangın nedeniyle bölgedeki otobüs seferleri iptal edildi.
En az 200 itfaiyeci yangını söndürmek için mücadele ediyor. Polis, yangında yaralanan ve dumandan zehirlenen 30 kişinin tedavi edildiğini açıkladı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.