Yılbaşı coşkusu başladı

DÜNYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.12.2017 - 10:23, Güncelleme: 25.12.2017 - 10:23
 

Yılbaşı coşkusu başladı

ABD’nin Los Angeles şehrinde, yeni yıl kutlamaları dolayısıyla sokaklar rengarenk ışıklarla süslendi. 
Los Angeles şehrinde tatil sezonu ve yeni yılın yaklaşması ile geleneksel olarak halkın kendi evlerini süslemesinin dışında Tarihi Queen Mary gemisi, Grand Park ve Los Angeles Hayvanat Bahçesi gibi önemli mekanlar da yüzlerce ışıkla süslendi. Sokakları renklendiren geleneksel ağaç süslemeleri ile ışık, müzik ve projeksiyonların yüksek teknolojiyle birleşmesi sonucu oluşan görsel şovlar, Los Angeles’ta yaşayan ve şehri ziyaret eden binlerce ziyaretçiyi çekiyor. Güneşin batması ile başlayan şovlar, gece geç saatlere kadar sürerken şovların gerçekleştiği yerlerde bulunan buz pateni pistleri, çocuk ve yetişkinlere yönelik oyun parkları ziyaretçilere eğlenceli saatler yaşatıyor. ​
ABD’nin Los Angeles şehrinde, yeni yıl kutlamaları dolayısıyla sokaklar rengarenk ışıklarla süslendi. 

Los Angeles şehrinde tatil sezonu ve yeni yılın yaklaşması ile geleneksel olarak halkın kendi evlerini süslemesinin dışında Tarihi Queen Mary gemisi, Grand Park ve Los Angeles Hayvanat Bahçesi gibi önemli mekanlar da yüzlerce ışıkla süslendi. Sokakları renklendiren geleneksel ağaç süslemeleri ile ışık, müzik ve projeksiyonların yüksek teknolojiyle birleşmesi sonucu oluşan görsel şovlar, Los Angeles’ta yaşayan ve şehri ziyaret eden binlerce ziyaretçiyi çekiyor. Güneşin batması ile başlayan şovlar, gece geç saatlere kadar sürerken şovların gerçekleştiği yerlerde bulunan buz pateni pistleri, çocuk ve yetişkinlere yönelik oyun parkları ziyaretçilere eğlenceli saatler yaşatıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.