YUNAN HÜKÜMETİ KOMİSYON KARARINA İTİRAZ ETTİ

DÜNYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.12.2017 - 12:53, Güncelleme: 31.12.2017 - 12:53
 

YUNAN HÜKÜMETİ KOMİSYON KARARINA İTİRAZ ETTİ

Yunan hükümeti komisyon kararına itiraz etti
Yunan hükümeti, 8 darbeci askerden 1'ine siyasi sığınma hakkı verilmesi konusunda komisyonda alınan karara itiraz etti.  Yunanistan Başbakanlık ofisinden yapılan açıklamada Yunan hükümeti darbeci askerler ile ilgili iltica talebi konusunda itiraz dilekçesi ile başvurdu. Yunan Başbakanlık Ofisinden, "Yunan hükümetinin 8 Türk subay konusunda her zamanki tutumu çerçevesinde, Yunan hükümeti 2. derecede iltica komisyonunda alınan karara itiraz etti ve gerekli dilekçeyi iletti" açıklaması yapıldı.
Yunan hükümeti komisyon kararına itiraz etti
Yunan hükümeti, 8 darbeci askerden 1'ine siyasi sığınma hakkı verilmesi konusunda komisyonda alınan karara itiraz etti. 
Yunanistan Başbakanlık ofisinden yapılan açıklamada Yunan hükümeti darbeci askerler ile ilgili iltica talebi konusunda itiraz dilekçesi ile başvurdu. Yunan Başbakanlık Ofisinden, "Yunan hükümetinin 8 Türk subay konusunda her zamanki tutumu çerçevesinde, Yunan hükümeti 2. derecede iltica komisyonunda alınan karara itiraz etti ve gerekli dilekçeyi iletti" açıklaması yapıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.