İki Öğrenci ve Ailelerinde Korona Çıktı; Okulda Yüz Yüze Eğitim Askıya Alındı

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.10.2020 - 17:28, Güncelleme: 22.10.2020 - 17:28
 

İki Öğrenci ve Ailelerinde Korona Çıktı; Okulda Yüz Yüze Eğitim Askıya Alındı

Türkiye geçtiğimiz günlerde yüz yüze eğitime kadameli olarak geçerken, iki öğrencisinin Covid-19 testleri pozitif çıkan Manisa’daki bir okulda yüz yüze eğitim-öğretim askıya alındı. Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde bulunan Sancaklı İğdecik Hayrullah Divrik İlkokulu’nda okuyan iki öğrencide koronavirüs tespit edildi, okul yüz yüze eğitime durduruldu. Mahalle Muhtarı Arif Kurtoğlu, iki öğrencinin yanı sıra, iki ayrı sınıflarda eğitim gören çocuklar ve ailelerin de karantinaya alındığını, diğer velilerin de bu olaydan etkilenerek çocuklarını okula göndermemesi üzerine yüz yüze eğitimin tedbir amaçlı durdurulduğu belirtti. 14 GÜN SÜREYLE KARANTİNAYA ALINDILAR Sancaklı İğdecik Hayrullah Divrik İlkokulu’nda ukayan, 1. ve 2.sınıfta eğitim gören iki öğrencinin hafta sonu velileri ile birlikte gittikleri piknik sonrası ailecek Covid-19 virüsüne yakalandıkları ortaya çıktı. Şehzadeler İlçe Sağlık Müdürlüğü filiyasyon ekipleri Sancaklı İğdecik Mahallesine giderek iki öğrenci ve ailelerinin yanı sıra, aynı sınıfta eğitim öğretim gören 15’in üzerinde çocuğu, evlerinde 14 gün süreyle karantina altına aldı. İki öğrencinin Covid-19’a yakalanmasının duyulmasıyla birlikte diğer aileler de çocuklarını yüz yüze eğitime göndermeme kararı almasına neden oldu. Okul idaresi, okuldaki yüz yüze eğitimi durdururken, eğitim uzaktan eğitim sistemi ile vermeye başladı. -Haber: Ahmet ÜNSAL  

Türkiye geçtiğimiz günlerde yüz yüze eğitime kadameli olarak geçerken, iki öğrencisinin Covid-19 testleri pozitif çıkan Manisa’daki bir okulda yüz yüze eğitim-öğretim askıya alındı.

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde bulunan Sancaklı İğdecik Hayrullah Divrik İlkokulu’nda okuyan iki öğrencide koronavirüs tespit edildi, okul yüz yüze eğitime durduruldu. Mahalle Muhtarı Arif Kurtoğlu, iki öğrencinin yanı sıra, iki ayrı sınıflarda eğitim gören çocuklar ve ailelerin de karantinaya alındığını, diğer velilerin de bu olaydan etkilenerek çocuklarını okula göndermemesi üzerine yüz yüze eğitimin tedbir amaçlı durdurulduğu belirtti.

14 GÜN SÜREYLE KARANTİNAYA ALINDILAR

Sancaklı İğdecik Hayrullah Divrik İlkokulu’nda ukayan, 1. ve 2.sınıfta eğitim gören iki öğrencinin hafta sonu velileri ile birlikte gittikleri piknik sonrası ailecek Covid-19 virüsüne yakalandıkları ortaya çıktı. Şehzadeler İlçe Sağlık Müdürlüğü filiyasyon ekipleri Sancaklı İğdecik Mahallesine giderek iki öğrenci ve ailelerinin yanı sıra, aynı sınıfta eğitim öğretim gören 15’in üzerinde çocuğu, evlerinde 14 gün süreyle karantina altına aldı. İki öğrencinin Covid-19’a yakalanmasının duyulmasıyla birlikte diğer aileler de çocuklarını yüz yüze eğitime göndermeme kararı almasına neden oldu. Okul idaresi, okuldaki yüz yüze eğitimi durdururken, eğitim uzaktan eğitim sistemi ile vermeye başladı. -Haber: Ahmet ÜNSAL
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.