MANDALİN TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.08.2020 - 10:43, Güncelleme: 26.08.2020 - 10:43
 

MANDALİN TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI

“Her çocuk özeldir “ ilkesi doğrultusunda öğrenci merkezli bir anlayış benimseyen ve 1000 m² yeşil alan üzerine inşa edilen Özel Mandalin Anaokulu Manisa’da 2020-2021 eğitim ve öğretim yılına merhaba dedi.
Reggio Emilia, Gems, Scamper ve aktif öğrenme eğitim teknikleri ile öğrencilerinin öğrenme alanlarını keşfederek onları geleceğe hazırlayacak olan Özel Mandalin Anaokulu, dün donanımlı kadrosu ile Manisa protokolünü ağırladı. Manisa’nın tanınmış iş adamlarından Erdinç Yumrukaya, Yaşar Coşkun ve Hayrullah Solmaz’ın kurucu ortaklığını yaptığı Mandalin Anaokulu ziyaretçilerinden tam not aldı.  WALKLAKE ROBOTLAR ÇOK BEĞENİLDİ. Covid-19 tedbirleri kapsamında sınırlı kontenjan ile 2020-2021 eğitim ve öğretim hayatına başlayan Özel Mandalin Anaokulu, pandemi döneminde ailelerin gönül rahatlığı ile çocuklarını emanet edebilmesi için her detayı düşündü. Sınıflarda sınırlı kontenjan ile öğrenci kabulü yapacak olan okul aynı zamanda dünyada güvenilirliği kanıtlanan “Walklake Robotlar” ile de her gün öğrencilerin genel sağlık durumunu kontrol edecek. Ziyaret sırasında Walklake robotlarda sağlık taraması yaptıran Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, bu özel detay için yatırımcıları tebrik etti. MANİSA PROTOKOLÜNDEN GENİŞ KATILIM Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Yunusemre Kaymakamı Ali Kantay, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Manisa İl Emniyet Müdürü Ömer Ulusoy, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, Manisa Tarım ve Orman İl Müdürü Metin Öztürk, Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Şehzadeler İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Müjde İlgün, Milangaz Ege Bölge Sorumlusu Türker Yakın ve Milangaz Manisa Bölge Sorumlusu Osman İnce açılışa katılan isimler arasında yer aldı.
“Her çocuk özeldir “ ilkesi doğrultusunda öğrenci merkezli bir anlayış benimseyen ve 1000 m² yeşil alan üzerine inşa edilen Özel Mandalin Anaokulu Manisa’da 2020-2021 eğitim ve öğretim yılına merhaba dedi.

Reggio Emilia, Gems, Scamper ve aktif öğrenme eğitim teknikleri ile öğrencilerinin öğrenme alanlarını keşfederek onları geleceğe hazırlayacak olan Özel Mandalin Anaokulu, dün donanımlı kadrosu ile Manisa protokolünü ağırladı. Manisa’nın tanınmış iş adamlarından Erdinç Yumrukaya, Yaşar Coşkun ve Hayrullah Solmaz’ın kurucu ortaklığını yaptığı Mandalin Anaokulu ziyaretçilerinden tam not aldı. 

WALKLAKE ROBOTLAR ÇOK BEĞENİLDİ.

Covid-19 tedbirleri kapsamında sınırlı kontenjan ile 2020-2021 eğitim ve öğretim hayatına başlayan Özel Mandalin Anaokulu, pandemi döneminde ailelerin gönül rahatlığı ile çocuklarını emanet edebilmesi için her detayı düşündü. Sınıflarda sınırlı kontenjan ile öğrenci kabulü yapacak olan okul aynı zamanda dünyada güvenilirliği kanıtlanan “Walklake Robotlar” ile de her gün öğrencilerin genel sağlık durumunu kontrol edecek. Ziyaret sırasında Walklake robotlarda sağlık taraması yaptıran Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, bu özel detay için yatırımcıları tebrik etti.

MANİSA PROTOKOLÜNDEN GENİŞ KATILIM

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Yunusemre Kaymakamı Ali Kantay, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Manisa İl Emniyet Müdürü Ömer Ulusoy, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, Manisa Tarım ve Orman İl Müdürü Metin Öztürk, Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Şehzadeler İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Müjde İlgün, Milangaz Ege Bölge Sorumlusu Türker Yakın ve Milangaz Manisa Bölge Sorumlusu Osman İnce açılışa katılan isimler arasında yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.