Manisa'da LGS Heyecanı Tedbirler Kapsamında Yaşandı

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2020 - 10:35, Güncelleme: 20.06.2020 - 10:35
 

Manisa'da LGS Heyecanı Tedbirler Kapsamında Yaşandı

Binlerce öğrencinin büyük bir heyecanla beklediği Liselere Giriş Sınavı (LGS) koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yapıldı. Manisa genelinde 323 okulda gerçekleşen sınavda 26 bin 354 öğrenci ter döktü. Sınavda yoğun güvenlik önlemleri alındı. Öğrencilere okul bahçesine girdiğinde Çukurova Kimya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nce üretilen dezenfektanlar verildi. Öğrenciler ilk kez maskeyle sınava girdi. Her zaman okul bahçesinde sınava giren çocuğunu bekleyen veliler ise ilk kez okul dışına alındı. Sınıflarda öğrencilere maske dağıtıldı. İl genelinde 4 bin 685 öğretmen görevlendirildi.

Binlerce öğrencinin büyük bir heyecanla beklediği Liselere Giriş Sınavı (LGS) koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yapıldı.

Manisa genelinde 323 okulda gerçekleşen sınavda 26 bin 354 öğrenci ter döktü. Sınavda yoğun güvenlik önlemleri alındı. Öğrencilere okul bahçesine girdiğinde Çukurova Kimya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nce üretilen dezenfektanlar verildi. Öğrenciler ilk kez maskeyle sınava girdi. Her zaman okul bahçesinde sınava giren çocuğunu bekleyen veliler ise ilk kez okul dışına alındı. Sınıflarda öğrencilere maske dağıtıldı. İl genelinde 4 bin 685 öğretmen görevlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.