MANİSA FİNAL FEN VE ANADOLU LİSESİ VELİLERİ İLE BİRARAYA GELDİ

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.01.2022 - 02:07, Güncelleme: 24.01.2022 - 02:07
 

MANİSA FİNAL FEN VE ANADOLU LİSESİ VELİLERİ İLE BİRARAYA GELDİ

Manisa Final Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Serdar Eskin, öğrenci velileri ile düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. 2023 eğitim-öğretim vizyonlarına yönelik velilere bilgilendirmelerde bulunan Eskin şunları söyledi; “Pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış olan Manisa’mız eğitimin en iyisini en güzelini hak etmektedir. Manisa Final Fen ve Anadolu Lisesi olarak Milli Eğitim Bakanlığımızın 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda öğrencilerimizin hem akademik hem hayat başarılarını artırmak için var gücümüzle çalışmaktayız.’’Bir insan değişir dünya değişir’’sözünden hareketle öğrencilerimizi genelleştirmeden onları özelleştirerek gelişimlerine katkı sunmayı amaçlıyoruz.”dedi. “42. YILIMIZI DOLDURDUK”  Eğitimde 42.yılı dolduran Final Eğitim Kurumları’nın bu süreçte yaklaşık 5 milyon kişinin hayatına dokunmayı başardığını sözlerine ekleyen Eskin; “üniversiteyi kazanmalarını sağlamış ve kimseyi kendi adamı yapmadan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin hizmetine sunmuş bir eğitim kurumu olarak bugünlere gelindi. Çocuklarınızı çocuklarımız bilerek el ele daha güzel günlere yürümek için Final Eğitim Kurumları hep yanınızda olmaya devam edecektir.” dedi.

Manisa Final Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Serdar Eskin, öğrenci velileri ile düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. 2023 eğitim-öğretim vizyonlarına yönelik velilere bilgilendirmelerde bulunan Eskin şunları söyledi; “Pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış olan Manisa’mız eğitimin en iyisini en güzelini hak etmektedir. Manisa Final Fen ve Anadolu Lisesi olarak Milli Eğitim Bakanlığımızın 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda öğrencilerimizin hem akademik hem hayat başarılarını artırmak için var gücümüzle çalışmaktayız.’’Bir insan değişir dünya değişir’’sözünden hareketle öğrencilerimizi genelleştirmeden onları özelleştirerek gelişimlerine katkı sunmayı amaçlıyoruz.”dedi.

“42. YILIMIZI DOLDURDUK”

 Eğitimde 42.yılı dolduran Final Eğitim Kurumları’nın bu süreçte yaklaşık 5 milyon kişinin hayatına dokunmayı başardığını sözlerine ekleyen Eskin; “üniversiteyi kazanmalarını sağlamış ve kimseyi kendi adamı yapmadan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin hizmetine sunmuş bir eğitim kurumu olarak bugünlere gelindi. Çocuklarınızı çocuklarımız bilerek el ele daha güzel günlere yürümek için Final Eğitim Kurumları hep yanınızda olmaya devam edecektir.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.