Saruhanlı Belediyesi’nden Okullara Pazartesi Hazırlığı

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2020 - 11:50, Güncelleme: 09.10.2020 - 11:50
 

Saruhanlı Belediyesi’nden Okullara Pazartesi Hazırlığı

12 Ekim Pazartesi günü 2’nci,3’üncü,4’üncü, 8’inci ve 12’nci sınıf öğrencileri için okullarda yüz yüze eğitim başlayacak. Saruhanlı Belediyesi de bu nedenle ilçe genelindeki tüm okullara cerrahi maske ve el dezenfektanı dağıttı. Ayrıca okul binaları dezenfekte edildi.   Başkan Zeki Bilgin'in talimatı üzerine harekete geçen Saruhanlı Belediyesi Temizlik ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki tüm okulları ziyaret ederek, öğrencilere dağıtılması amacıyla maske ve el dezenfektanı hediye etti. Ayrıca okul binaları, Covid - 19'a karşı dezenfekte edildi. Okullara gönderilen maske ve dezenfektanlar, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Arguz ile Kültür ve Sanat İşleri Sorumlusu Aysun Helvacıoğlu tarafından Okul Müdürlerine teslim edildi. "ÜZERİMİZE DÜŞEN NE VARSA YAPMAYA HAZIRIZ" Başkan Zeki Bilgin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 2020 - 2021 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ederek, öğrencilere başarılar diledi. Saruhanlı Belediyesi olarak ilçedeki okulları eğitime hazır hale getirmek için çalıştıklarını ifade eden Bilgin, "Bizler eğitime büyük önem veriyoruz. Eğitim kurumlarımızın eksik ve ihtiyaçlarını yerine getirmek için üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Bu vesile ile yeni eğitim yılında tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, pandemi şartlarına rağmen ilçemizin eğitim seviyesini bir kat daha yükselteceklerine inanıyorum." İlkokul 1, 2, 3 ve 4'üncü sınıf ile ortaokul 8'inci sınıflar haftada 2 gün okula gidecek; lise hazırlık sınıfları ve 12'inci sınıflar için de haftada 2 gün toplam 16 ders saati yapılacak.

12 Ekim Pazartesi günü 2’nci,3’üncü,4’üncü, 8’inci ve 12’nci sınıf öğrencileri için okullarda yüz yüze eğitim başlayacak. Saruhanlı Belediyesi de bu nedenle ilçe genelindeki tüm okullara cerrahi maske ve el dezenfektanı dağıttı. Ayrıca okul binaları dezenfekte edildi.  

Başkan Zeki Bilgin'in talimatı üzerine harekete geçen Saruhanlı Belediyesi Temizlik ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki tüm okulları ziyaret ederek, öğrencilere dağıtılması amacıyla maske ve el dezenfektanı hediye etti. Ayrıca okul binaları, Covid - 19'a karşı dezenfekte edildi.

Okullara gönderilen maske ve dezenfektanlar, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Arguz ile Kültür ve Sanat İşleri Sorumlusu Aysun Helvacıoğlu tarafından Okul Müdürlerine teslim edildi.

"ÜZERİMİZE DÜŞEN NE VARSA YAPMAYA HAZIRIZ"

Başkan Zeki Bilgin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 2020 - 2021 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ederek, öğrencilere başarılar diledi.

Saruhanlı Belediyesi olarak ilçedeki okulları eğitime hazır hale getirmek için çalıştıklarını ifade eden Bilgin, "Bizler eğitime büyük önem veriyoruz. Eğitim kurumlarımızın eksik ve ihtiyaçlarını yerine getirmek için üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Bu vesile ile yeni eğitim yılında tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, pandemi şartlarına rağmen ilçemizin eğitim seviyesini bir kat daha yükselteceklerine inanıyorum."

İlkokul 1, 2, 3 ve 4'üncü sınıf ile ortaokul 8'inci sınıflar haftada 2 gün okula gidecek; lise hazırlık sınıfları ve 12'inci sınıflar için de haftada 2 gün toplam 16 ders saati yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.