YAYA GÜVENLİĞİ İÇİN YUNUSEMRE’DE NÖBET

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.10.2019 - 13:52, Güncelleme: 03.10.2019 - 13:52
 

YAYA GÜVENLİĞİ İÇİN YUNUSEMRE’DE NÖBET

İçişleri Bakanlığının talimatları ile yaya güvenliğini sağlamak üzere “Devletin tüm unsurlarıyla konunun takipçisi ve nöbette olduğunu göstermek” amacıyla Yunusemre ilçesinde de “Yaya Geçidi Nöbeti” etkinliği gerçekleştirildi.
Başta okulla ve bütün kamu kurumu hizmet binaları önündeki yaya geçitleri olmak üzere, Yunusemre ilçesinde belirlenen 8 noktadaki yaya geçidinde “Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz” sloganıyla gerçekleşen etkinliğe Kaymakam Ahmet Erdoğdu eşlik etti.   Etkinliğe yaya geçitlerine yakın okullardan toplam 289 öğrenci, 8 okul müdürü, 16 öğretmen, güvenlik güçleri ve vatandaşlar katıldı. Kaymakam Ahmet Erdoğdu tarafından sürücülere, değişen mevzuat hakkında bilgilendirme yapıldı. İlçe kurum müdürleri tarafından sürücülere el broşürleri dağıtıldı. Hazırlanan “Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz” yazılı dövizler öğrenciler tarafından taşındı. Öğrencilerin, “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” sloganıyla karayoluna yapılan işaretlenmiş yaya geçidinden karşıdan karşıya geçmeleri ve sürücülerin değişen mevzuata uygun davranış edinmeleri sağlandı.
İçişleri Bakanlığının talimatları ile yaya güvenliğini sağlamak üzere “Devletin tüm unsurlarıyla konunun takipçisi ve nöbette olduğunu göstermek” amacıyla Yunusemre ilçesinde de “Yaya Geçidi Nöbeti” etkinliği gerçekleştirildi.
Başta okulla ve bütün kamu kurumu hizmet binaları önündeki yaya geçitleri olmak üzere, Yunusemre ilçesinde belirlenen 8 noktadaki yaya geçidinde “Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz” sloganıyla gerçekleşen etkinliğe Kaymakam Ahmet Erdoğdu eşlik etti.
 
Etkinliğe yaya geçitlerine yakın okullardan toplam 289 öğrenci, 8 okul müdürü, 16 öğretmen, güvenlik güçleri ve vatandaşlar katıldı. Kaymakam Ahmet Erdoğdu tarafından sürücülere, değişen mevzuat hakkında bilgilendirme yapıldı. İlçe kurum müdürleri tarafından sürücülere el broşürleri dağıtıldı. Hazırlanan “Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz” yazılı dövizler öğrenciler tarafından taşındı. Öğrencilerin, “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” sloganıyla karayoluna yapılan işaretlenmiş yaya geçidinden karşıdan karşıya geçmeleri ve sürücülerin değişen mevzuata uygun davranış edinmeleri sağlandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.