AK Partili Bayburt'dan asgeri ücret açıklaması: “Çok ciddi bir iyileştirme yapcağız”

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.11.2021 - 13:55, Güncelleme: 08.11.2021 - 13:55
 

AK Partili Bayburt'dan asgeri ücret açıklaması: “Çok ciddi bir iyileştirme yapcağız”

2021 yılındaki verilere göre 2022'nin daha iyi geçeceğini ifade eden AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK Üyesi Murat Baybatur, "Asgari ücret ve emekli maaşlarında çok ciddi bir iyileştirme yapacağız. Durumun farkındayız. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.
AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK Üyesi Murat Baybatur, Gördes'te belediye meclis üyeleri, oda ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelerek; ilçede bir dizi temaslarda bulundu. Baybatur'a Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İlçe Başkanı Rıza Dilcan,il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, teşkilat mensupları eşlik etti. Ziraat Odası, Ticaret Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi, Şoförler ve Otomobilciler Odası başkan ve yönetim kurullarıyla sabah kahvaltısında bir araya gelen Baybatur, oda ve kooperatiflerin talepleri dinledi. Yoğun ilgi gösterilen kahvaltı programı konuşmaların ardından soru cevap şeklinde devam etti.  “ÇOK CİDDİ BİR İYİLEŞTİRME YAPACAĞIZ” 2021 yılındaki verilere göre 2022'nin daha iyi geçeceğini ifade eden AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK Üyesi Murat Baybatur, "Sanayide üretim devam ediyor ve ihracat muazzam bir şekilde sürüyor. Asgari ücret ve emekli maaşlarında çok ciddi bir iyileştirme yapacağız. Durumun farkındayız. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde çalışmalarımız devam ediyor. Çiftçilerimiz konusunda özellikte gübre noktasında çok ciddi çalışmalarımız var. Esnaflarımıza destek için yeni kanun çıkardık. İhracatçılarımıza yönelik teşvik açısından yeni kanunlar çıktı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ülkemize gece gündüz demeden milletimiz için hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.  Gördes'te hayata geçirilen yatırımlara da değinen Baybatur, ilçenin Ak Parti hükümetiyle birlikte büyük yatırımlarla tanıştığını ifade etti.
2021 yılındaki verilere göre 2022'nin daha iyi geçeceğini ifade eden AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK Üyesi Murat Baybatur, "Asgari ücret ve emekli maaşlarında çok ciddi bir iyileştirme yapacağız. Durumun farkındayız. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK Üyesi Murat Baybatur, Gördes'te belediye meclis üyeleri, oda ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelerek; ilçede bir dizi temaslarda bulundu. Baybatur'a Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İlçe Başkanı Rıza Dilcan,il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, teşkilat mensupları eşlik etti. Ziraat Odası, Ticaret Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi, Şoförler ve Otomobilciler Odası başkan ve yönetim kurullarıyla sabah kahvaltısında bir araya gelen Baybatur, oda ve kooperatiflerin talepleri dinledi. Yoğun ilgi gösterilen kahvaltı programı konuşmaların ardından soru cevap şeklinde devam etti. 
“ÇOK CİDDİ BİR İYİLEŞTİRME YAPACAĞIZ”
2021 yılındaki verilere göre 2022'nin daha iyi geçeceğini ifade eden AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK Üyesi Murat Baybatur, "Sanayide üretim devam ediyor ve ihracat muazzam bir şekilde sürüyor. Asgari ücret ve emekli maaşlarında çok ciddi bir iyileştirme yapacağız. Durumun farkındayız. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde çalışmalarımız devam ediyor. Çiftçilerimiz konusunda özellikte gübre noktasında çok ciddi çalışmalarımız var. Esnaflarımıza destek için yeni kanun çıkardık. İhracatçılarımıza yönelik teşvik açısından yeni kanunlar çıktı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ülkemize gece gündüz demeden milletimiz için hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu. 
Gördes'te hayata geçirilen yatırımlara da değinen Baybatur, ilçenin Ak Parti hükümetiyle birlikte büyük yatırımlarla tanıştığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.