Asgari ücret için kritik gün

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.12.2021 - 03:50, Güncelleme: 13.12.2021 - 03:50
 

Asgari ücret için kritik gün

Asgari ücret 2022 zammı ne kadar oldu, belli mi? sorusu gündemde... Asgari ücret görüşmelerinde artık sona geliniyor. Yeni asgari ücret miktarı 4. toplantı sonrasında duyurulacak. Milyonların gözü Pazartesi günü açıklanması beklenen Asgari Ücret zam oranında... Asgari ücrette sona geliniyor. Günlerdir süren görüşmeler sonunda milyonların merak ettiği soru yanıt buluyor. Asgari ücret zammı henüz belli olmasa da 4. toplantının zamanına dair bilgiler araştırılıyor. Asgari ücret ne zaman, saat kaçta belli olacak? 4. Asgari ücret toplantısı 13 Aralık 2021(Bugün) Pazartesi günü yapılacak.

Asgari ücret 2022 zammı ne kadar oldu, belli mi? sorusu gündemde... Asgari ücret görüşmelerinde artık sona geliniyor. Yeni asgari ücret miktarı 4. toplantı sonrasında duyurulacak. Milyonların gözü Pazartesi günü açıklanması beklenen Asgari Ücret zam oranında...

Asgari ücrette sona geliniyor. Günlerdir süren görüşmeler sonunda milyonların merak ettiği soru yanıt buluyor. Asgari ücret zammı henüz belli olmasa da 4. toplantının zamanına dair bilgiler araştırılıyor.

Asgari ücret ne zaman, saat kaçta belli olacak?

4. Asgari ücret toplantısı 13 Aralık 2021(Bugün) Pazartesi günü yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.