AYD “Albayrak değil, milli ekonomi hedef”

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.05.2020 - 11:09, Güncelleme: 29.05.2020 - 11:09
 

AYD “Albayrak değil, milli ekonomi hedef”

Anadolu Yayıncılar Derneği uluslararası finans kapital tarafından Türk Ekonomisine ve Bakan Albayrak’a yapılan karalama kampanyasına tepki gösterdi. Darbe girişimlerine tepki koyduklarını belirten Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan : "Şimdide ekonomik darbe yapmaya çalışıyorlar. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı damat diyerek yıpratmaya çalışıyorlar. Asıl hedefleri Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve Milli Ekonomik modeldir.” dedi. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın üreten, yatırım yapan, ihracat yapan milli bir ekonomi modeli geliştirmesinin tepkilere neden olduğunu belirten Burhan “Bakan Albayrak IMF kapısına gitseydi. Faiz ekonomine sıcak baksaydı. Bir takım para baronlarına mavi boncuk dağıtsaydı küresel sistem onu kahraman ilan ederdi.” diye konuştu. Korona ile mücadele  döneminde ekonomide atılan adımların başarılı olduğunu belirten Burhan: "Ekonomi güçlü olmasaydı sağlık sistemi ayakta kalamazdı" sözlerine yer verdi. Dernek merkezinden yapılan açıklamada, Bakan Albayrak’a yönelik kumpas yapıldığını ve buna "dur" demek için bir film hazırladıklarını belirtildi. Hazırlanan bu filmin yerel televizyonlarda yayınlanacağı kaydedildi. Anadolu Medyası'nın Bakan Berat Albayrak’ın yanında durmaya devam edeceği de yapılan açıklamada belirtildi.

Anadolu Yayıncılar Derneği uluslararası finans kapital tarafından Türk Ekonomisine ve Bakan Albayrak’a yapılan karalama kampanyasına tepki gösterdi. Darbe girişimlerine tepki koyduklarını belirten Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan : "Şimdide ekonomik darbe yapmaya çalışıyorlar. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı damat diyerek yıpratmaya çalışıyorlar. Asıl hedefleri Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve Milli Ekonomik modeldir.” dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın üreten, yatırım yapan, ihracat yapan milli bir ekonomi modeli geliştirmesinin tepkilere neden olduğunu belirten Burhan “Bakan Albayrak IMF kapısına gitseydi. Faiz ekonomine sıcak baksaydı. Bir takım para baronlarına mavi boncuk dağıtsaydı küresel sistem onu kahraman ilan ederdi.” diye konuştu. Korona ile mücadele  döneminde ekonomide atılan adımların başarılı olduğunu belirten Burhan: "Ekonomi güçlü olmasaydı sağlık sistemi ayakta kalamazdı" sözlerine yer verdi.

Dernek merkezinden yapılan açıklamada, Bakan Albayrak’a yönelik kumpas yapıldığını ve buna "dur" demek için bir film hazırladıklarını belirtildi. Hazırlanan bu filmin yerel televizyonlarda yayınlanacağı kaydedildi. Anadolu Medyası'nın Bakan Berat Albayrak’ın yanında durmaya devam edeceği de yapılan açıklamada belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.