Bakan Mustafa Varank Manisa’da Konuştu     

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.04.2019 - 13:40, Güncelleme: 12.04.2019 - 13:40
 

Bakan Mustafa Varank Manisa’da Konuştu     

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 31 Mart Yerel Seçim sürecinin geride kaldığını belirterek, “Bu yeni dönemde hedeflerimize odaklanacağız. Tek bir gündemimiz var, ekonomimizi güçlendirmek, Türkiye’yi büyütmek. Bu yolda adımlarımızı kararlılıkla atacağız” dedi.  
Japon firması ortaklığıyla Manisa Organize Sanayi Bölgesinde kurulan bir fabrikanın açılış töreninde konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, fabrikanın Türk-Japon işbirliğinin örneği olduğunu söyledi.        “BİZ BU DÖNEMİ REFORM VE ATILIM DÖNEMİ OLARAK GÖRÜYORUZ”   Türkiye’nin 31 Mart yerel seçim sürecini geride bıraktığını belirten Bakan Varank, konuşmasına şöyle devam etti: "Bazı yerlerde yasal itiraz süreçleri devam ediyor, ancak büyük ölçüde başkanlar görevlerine başladı. Şimdi Türkiye’nin önünde 4 buçuk yıl seçimsiz bir dönem var. Biz bu dönemi reform ve atılım dönemi olarak görüyoruz. Bu yeni dönemde hedeflerimize odaklanacağız.Tek bir gündemimiz var, ekonomimizi güçlendirmek, Türkiye’yi büyütmek. Bu yolda adımlarımızı kararlılıkla atacağız. Milletimizin refahını yükseltecek, her alanda bağımsızlığımızı pekiştirecek politikalar üretmeye devam edeceğiz. Şunu açık ve net ifade etmek istiyorum. Türkiye olarak yönümüz katma değerli üretimdir, istihdamdır. Bu hedefimizden bir milim bile sapmadan, inşallah Türkiye’yi dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına sokacağız."  
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 31 Mart Yerel Seçim sürecinin geride kaldığını belirterek, “Bu yeni dönemde hedeflerimize odaklanacağız. Tek bir gündemimiz var, ekonomimizi güçlendirmek, Türkiye’yi büyütmek. Bu yolda adımlarımızı kararlılıkla atacağız” dedi.  
Japon firması ortaklığıyla Manisa Organize Sanayi Bölgesinde kurulan bir fabrikanın açılış töreninde konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, fabrikanın Türk-Japon işbirliğinin örneği olduğunu söyledi.
    
  “BİZ BU DÖNEMİ REFORM VE ATILIM DÖNEMİ OLARAK GÖRÜYORUZ”
  Türkiye’nin 31 Mart yerel seçim sürecini geride bıraktığını belirten Bakan Varank, konuşmasına şöyle devam etti: "Bazı yerlerde yasal itiraz süreçleri devam ediyor, ancak büyük ölçüde başkanlar görevlerine başladı. Şimdi Türkiye’nin önünde 4 buçuk yıl seçimsiz bir dönem var. Biz bu dönemi reform ve atılım dönemi olarak görüyoruz. Bu yeni dönemde hedeflerimize odaklanacağız.Tek bir gündemimiz var, ekonomimizi güçlendirmek, Türkiye’yi büyütmek. Bu yolda adımlarımızı kararlılıkla atacağız. Milletimizin refahını yükseltecek, her alanda bağımsızlığımızı pekiştirecek politikalar üretmeye devam edeceğiz. Şunu açık ve net ifade etmek istiyorum. Türkiye olarak yönümüz katma değerli üretimdir, istihdamdır. Bu hedefimizden bir milim bile sapmadan, inşallah Türkiye’yi dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına sokacağız."
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.