Ekonomist Selçuk Geçer'den korkutan altın tahmini

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.05.2022 - 15:03, Güncelleme: 19.05.2022 - 15:03
 

Ekonomist Selçuk Geçer'den korkutan altın tahmini

Ekonomist Selçuk Geçer, gram altında yaşanacak gelişmeleri yorumladı. Geçer, gram altının 1.870 lira seviyesini göreceğini ifade etti.
Yatırım tavsiyesi vermeden tahminlerini paylaştığını söyleyen ekonomist Selçuk Geçer, dolar kurunun yükseleceğini hatta tarihi rekorlar kıracağını söyledi. Ekonomist, son yorumunu gram altın hakkında yaptı yaptı. İKİ KAT YÜKSELME POTANSİYELİ Bir düşen bir yükselen altın fiyatlarının öncesi gibi tekrar yükselişe geçeceğini söyleyen, ekonomist Selçuk Geçer gram altın için en net rakamı verdi. Gram altının yükseleceği rakamı söyleyen Selçuk Geçer, altının dolardan daha çok kazandıracağını ifade etti. Geçer, altının fiyatında tam iki kat yükselme potansiyeli olduğunu söyledi. Altın piyasasında devam eden dalgalanmaya dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer, “Altın 1870 seviyelerine çıkabilir ve makas yine açık kalacak. Bu durumda şirketlerinde kendilerini korumak için altın almaya devam edecek. Gram altın ise bu şartlarda 930 bantlarında olacağını düşünüyorum” açıklamasında bulundu.  GRAM ALTINDA YÜKSELİŞ TAHMİNİ Dolar kurunun yeniden tırmanışa geçeceğini belirten ekonomist gram altın rakamları hakkında tahminde bulundu. Gram altının 930 bantlarında gezineceğini, sonrasında 1.870 TL’yi göreceğini ve aşağı düşmeyeceğini söyledi.
Ekonomist Selçuk Geçer, gram altında yaşanacak gelişmeleri yorumladı. Geçer, gram altının 1.870 lira seviyesini göreceğini ifade etti.

Yatırım tavsiyesi vermeden tahminlerini paylaştığını söyleyen ekonomist Selçuk Geçer, dolar kurunun yükseleceğini hatta tarihi rekorlar kıracağını söyledi. Ekonomist, son yorumunu gram altın hakkında yaptı yaptı.

İKİ KAT YÜKSELME POTANSİYELİ

Bir düşen bir yükselen altın fiyatlarının öncesi gibi tekrar yükselişe geçeceğini söyleyen, ekonomist Selçuk Geçer gram altın için en net rakamı verdi. Gram altının yükseleceği rakamı söyleyen Selçuk Geçer, altının dolardan daha çok kazandıracağını ifade etti. Geçer, altının fiyatında tam iki kat yükselme potansiyeli olduğunu söyledi.

Altın piyasasında devam eden dalgalanmaya dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer, “Altın 1870 seviyelerine çıkabilir ve makas yine açık kalacak. Bu durumda şirketlerinde kendilerini korumak için altın almaya devam edecek. Gram altın ise bu şartlarda 930 bantlarında olacağını düşünüyorum” açıklamasında bulundu. 

GRAM ALTINDA YÜKSELİŞ TAHMİNİ

Dolar kurunun yeniden tırmanışa geçeceğini belirten ekonomist gram altın rakamları hakkında tahminde bulundu. Gram altının 930 bantlarında gezineceğini, sonrasında 1.870 TL’yi göreceğini ve aşağı düşmeyeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.