ERSEN KUYUMCULUK DUALARLA AÇILDI

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.11.2019 - 13:03, Güncelleme: 29.11.2019 - 13:03
 

ERSEN KUYUMCULUK DUALARLA AÇILDI

1993 yılından bu yana Manisa’da kuyumculuk işiyle uğraşan Ersen Baylan, yaşanan ekonomik sıkıntılara rağmen girişimcilik örneği göstererek kendi işletmesini açtı.
Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde bulunan Kuyumcular Çarşısı’ndaki bir kuyumcuda 26 yıl boyunca Manisalılara hizmet veren Ersen Baylan, kendi kuyumcu dükkanını açtı. Çarşı Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi No:77/ A (Kuyumcular Çarşısı) adresindeki yeni işyerinin açılışına Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kavas, Manisa Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Çetin, Manisa Kuyumcular ve Sarraflar Derneği Başkanı Erşan Özşen katıldı ve çok sayıda davetli katıldı.  Ersen Baylan, Manisa'ya kuyumculuk sektöründe hizmet vermekten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek kendisini bu mutlu gününde yalnız bırakmayan misafirlerine teşekkür etti.  “UZUN YILLAR YİNE HİZMET ETMEK İSTİYORUZ” Ersen Baylan, “1993’te amcamların vesilesi ile bu işe başladım. Uzun yıllar boyunca Selami abimin yanında çarşıya hizmet ettik.  Çok şükür bugünlere geldik. Bu saatten sonra kendi müşterilerimizle alışveriş yapmaya niyetimiz var.  Allah nasip ederse uzun yıllar yine hizmet etmek istiyoruz.  Bugün beni yalnız bırakmayan, açılışımıza gelen tüm misafirlerime teşekkür ediyorum. Kuyumcu dükkanımız vatana, millete hayırlı olsun.” dedi. AÇILIŞTA GELENEKSEL YEMEK KEŞKEK DAĞITILDI Açılışta keşkek hayrı yapan Ersen Baylan, “Normalde lokma dağıtılır ama biz daha sıra dışı olsun istedik. Zaten bizim kökenimiz köylü. Geleneklerimize uygun bir ikram vermek istedik.  İş ortağımızda Gördesli olduğu için onunla beraber böyle bir şey düşündük.”şeklinde konuştu.   Okunan duanın ardından Ersen Kuyumculuk açıldı.-Özlem ŞAHİN        
1993 yılından bu yana Manisa’da kuyumculuk işiyle uğraşan Ersen Baylan, yaşanan ekonomik sıkıntılara rağmen girişimcilik örneği göstererek kendi işletmesini açtı.

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde bulunan Kuyumcular Çarşısı’ndaki bir kuyumcuda 26 yıl boyunca Manisalılara hizmet veren Ersen Baylan, kendi kuyumcu dükkanını açtı. Çarşı Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi No:77/ A (Kuyumcular Çarşısı) adresindeki yeni işyerinin açılışına Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kavas, Manisa Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Çetin, Manisa Kuyumcular ve Sarraflar Derneği Başkanı Erşan Özşen katıldı ve çok sayıda davetli katıldı.  Ersen Baylan, Manisa'ya kuyumculuk sektöründe hizmet vermekten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek kendisini bu mutlu gününde yalnız bırakmayan misafirlerine teşekkür etti.

 “UZUN YILLAR YİNE HİZMET ETMEK İSTİYORUZ”

Ersen Baylan, “1993’te amcamların vesilesi ile bu işe başladım. Uzun yıllar boyunca Selami abimin yanında çarşıya hizmet ettik.  Çok şükür bugünlere geldik. Bu saatten sonra kendi müşterilerimizle alışveriş yapmaya niyetimiz var.  Allah nasip ederse uzun yıllar yine hizmet etmek istiyoruz.  Bugün beni yalnız bırakmayan, açılışımıza gelen tüm misafirlerime teşekkür ediyorum. Kuyumcu dükkanımız vatana, millete hayırlı olsun.” dedi.

AÇILIŞTA GELENEKSEL YEMEK KEŞKEK DAĞITILDI

Açılışta keşkek hayrı yapan Ersen Baylan, “Normalde lokma dağıtılır ama biz daha sıra dışı olsun istedik. Zaten bizim kökenimiz köylü. Geleneklerimize uygun bir ikram vermek istedik.  İş ortağımızda Gördesli olduğu için onunla beraber böyle bir şey düşündük.”şeklinde konuştu.   Okunan duanın ardından Ersen Kuyumculuk açıldı.-Özlem ŞAHİN
 
 
 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.