İYİ PARTİLİ ERYILMAZ ENFLASYON RAKAMLARINI DEĞERLENDİRDİ

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.01.2022 - 15:52, Güncelleme: 03.01.2022 - 15:52
 

İYİ PARTİLİ ERYILMAZ ENFLASYON RAKAMLARINI DEĞERLENDİRDİ

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, TÜİK’in açıkladığı enflasyon rakamlarını değerlendirdi. Başkan Eryılmaz, “TÜİK’in makyajlı verileri bile bu iktidarın Türkiye’yi ne kadar korkunç bir duruma sürüklediğini gösteriyor” dedi.
TÜİK, Aralık ayı enflasyonunu yüzde 13,58, yıllık enflasyonu ise yüzde 36,08 olarak açıkladı. “ENFLASYON VATANDAŞI YUTUYOR” İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, enflasyon rakamlarını değerlendirdi. Başkan Eryılmaz, “Yıl sonu enflasyon verilerine girmemesi için elektrik ve doğalgaza yönelik fahiş zammı 1 Ocak 2022 gece yarısı açıklayacak kadar alçalmış bir iktidarla karşı karşıyayız. Bu iktidar, döviz kurunu Cumhuriyet tarihinde görülmemiş en yüksek noktaya getirdi. Enflasyon vatandaşı her geçen gün daha çok yutuyor. Üretici maliyeti arttığı için zam üstüne zam yapmak zorunda kalıyor, tüketici ise her geçen gün fakirleşiyor, alım gücü azalıyor” dedi. “KORKUNÇ BİR BOYUTTAYIZ” Başkan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “ TÜİK’in açıkladığı Aralık ayı enflasyon verileri, makyajlı olmasına rağmen nasıl korkunç bir boyutta olduğumuzu, AK Parti’nin halkımızın nasıl bir sefaleti sürüklediğini açık bir göstergesidir. Kendi ceplerini dolduran, halktan çalan, zenginin parasının korunmasını bile halka yükleyen bu sistemde ekonominin düzeleceğine inanmak, hayal görmekten bile daha fazlasıdır. Bir an önce halkın önüne sandık getirilmeli ve Türkiye, bu girdaptan kurtulmalıdır” -
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, TÜİK’in açıkladığı enflasyon rakamlarını değerlendirdi. Başkan Eryılmaz, “TÜİK’in makyajlı verileri bile bu iktidarın Türkiye’yi ne kadar korkunç bir duruma sürüklediğini gösteriyor” dedi.

TÜİK, Aralık ayı enflasyonunu yüzde 13,58, yıllık enflasyonu ise yüzde 36,08 olarak açıkladı.

“ENFLASYON VATANDAŞI YUTUYOR”

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, enflasyon rakamlarını değerlendirdi. Başkan Eryılmaz, “Yıl sonu enflasyon verilerine girmemesi için elektrik ve doğalgaza yönelik fahiş zammı 1 Ocak 2022 gece yarısı açıklayacak kadar alçalmış bir iktidarla karşı karşıyayız. Bu iktidar, döviz kurunu Cumhuriyet tarihinde görülmemiş en yüksek noktaya getirdi. Enflasyon vatandaşı her geçen gün daha çok yutuyor. Üretici maliyeti arttığı için zam üstüne zam yapmak zorunda kalıyor, tüketici ise her geçen gün fakirleşiyor, alım gücü azalıyor” dedi.

“KORKUNÇ BİR BOYUTTAYIZ”

Başkan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “ TÜİK’in açıkladığı Aralık ayı enflasyon verileri, makyajlı olmasına rağmen nasıl korkunç bir boyutta olduğumuzu, AK Parti’nin halkımızın nasıl bir sefaleti sürüklediğini açık bir göstergesidir. Kendi ceplerini dolduran, halktan çalan, zenginin parasının korunmasını bile halka yükleyen bu sistemde ekonominin düzeleceğine inanmak, hayal görmekten bile daha fazlasıdır. Bir an önce halkın önüne sandık getirilmeli ve Türkiye, bu girdaptan kurtulmalıdır” -

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.