Köprübaşı İstihdamı Artıracak Tekstil Fabrikasına Kavuşuyor

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2021 - 13:34, Güncelleme: 24.02.2021 - 13:34
 

Köprübaşı İstihdamı Artıracak Tekstil Fabrikasına Kavuşuyor

Köprübaşı Belediyesi, ilçenin en temel sorunu olan göç etkisini ortadan kaldırmak üzere hayata geçirecekleri Tekstil Fabrikası Projesi için ön protokol anlaşması gerçekleştirdi.
Köprübaşı Belediyesi’nin himayesinde açılacak tekstil fabrikası için ön protokol anlaşması gerçekleşti. Yaklaşık 3 ay içerisinde faaliyete geçecek olan fabrikada, en az 200 kişiye iş istihdamı sağlanacak. İlçe Kaymakamı Yasin Gürkan, Belediye Başkanı Regaip Topuz, AK Parti İlçe Başkanı İsa Taşer, Meclis Üyeleri ve firma yetkilisi Volkan Karabulut'unda katıldığı programda ilçeye kazandırılacak Tekstil Fabrikası için ön protokol anlaşması imzalandı. “AMACIMIZ DIŞA GÖÇÜ ENGELLEMEK” Anlaşmanın ardından açıklamada bulunan Köprübaşı Belediye Başkanı Regaip Topuz;"Göreve geldiğimiz günden beri ilçemizin kalkınması için bir çok projeye ve yatırıma imza attık. Bu çalışmalardan biriside bugün anlaşmasını yaptığımız tekstil fabrikası oldu. Yaklaşık 3 ay içerisinde faaliyete geçecek olan fabrika en az 200 kişiye iş istihdamı sağlayacak. Bu rakam ilçemiz için ciddi derecede önemli bir rakam. Bu şekilde istihdam sağlayacak bir çok yatırım için çaba gösteriyoruz. Bizlerin asıl amacı ilçemizi kalkındırmak ve yeni iş sahası oluşturarak dışa göçü engellemek. Çalışmalarımız bu yönde hız kesmeden devam edecek. Tekstil Fabrikası'nın güzide ilçemiz ve kıymetli hemşehrilerime hayırlı mübarek olmasını diliyorum." dedi.
Köprübaşı Belediyesi, ilçenin en temel sorunu olan göç etkisini ortadan kaldırmak üzere hayata geçirecekleri Tekstil Fabrikası Projesi için ön protokol anlaşması gerçekleştirdi.

Köprübaşı Belediyesi’nin himayesinde açılacak tekstil fabrikası için ön protokol anlaşması gerçekleşti. Yaklaşık 3 ay içerisinde faaliyete geçecek olan fabrikada, en az 200 kişiye iş istihdamı sağlanacak. İlçe Kaymakamı Yasin Gürkan, Belediye Başkanı Regaip Topuz, AK Parti İlçe Başkanı İsa Taşer, Meclis Üyeleri ve firma yetkilisi Volkan Karabulut'unda katıldığı programda ilçeye kazandırılacak Tekstil Fabrikası için ön protokol anlaşması imzalandı.

AMACIMIZ DIŞA GÖÇÜ ENGELLEMEK”

Anlaşmanın ardından açıklamada bulunan Köprübaşı Belediye Başkanı Regaip Topuz;"Göreve geldiğimiz günden beri ilçemizin kalkınması için bir çok projeye ve yatırıma imza attık. Bu çalışmalardan biriside bugün anlaşmasını yaptığımız tekstil fabrikası oldu. Yaklaşık 3 ay içerisinde faaliyete geçecek olan fabrika en az 200 kişiye iş istihdamı sağlayacak. Bu rakam ilçemiz için ciddi derecede önemli bir rakam. Bu şekilde istihdam sağlayacak bir çok yatırım için çaba gösteriyoruz. Bizlerin asıl amacı ilçemizi kalkındırmak ve yeni iş sahası oluşturarak dışa göçü engellemek. Çalışmalarımız bu yönde hız kesmeden devam edecek. Tekstil Fabrikası'nın güzide ilçemiz ve kıymetli hemşehrilerime hayırlı mübarek olmasını diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.