MANİSA’NIN İLÇESİNDE 13 KİŞİNİN ALINACAĞI İŞE 194 KİŞİ BAŞVURDU

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.04.2019 - 15:07, Güncelleme: 05.04.2019 - 15:07
 

  MANİSA’NIN İLÇESİNDE 13 KİŞİNİN ALINACAĞI İŞE 194 KİŞİ BAŞVURDU

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde, Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) kapsamında alınacak temizlik ve park bahçe işleri elemanları için mülakat yapıldı.  
Kırkağaç’ta TYP kapsamında, 6 ay süreyle çalışacak 13 kişinin alınacağı iş için 194 kişi başvuruda bulundu.   194 KİŞİ MÜLAKATA ALINDI   Kırkağaç Belediyesi Meclis Salonu'nda Kırkağaç Belediyesi ile İŞKUR görevlilerince kurulan komisyonda başvuran 194 kişi mülakata alındı. Alınacak iş için mülakatta başvuru sahiplerine aile durumları, medeni hali, evinin kira olup olmadığı, okuyan çocuğunun bulunup bulunmadığı ve sosyal bir gelirinin olup olmadığı soruldu.   6 AY SÜREYLE ÇALIŞACAKLAR   Mülakat sonunda işe girmeye hak kazananların listesinin belediyenin ilan panosuna asılacağı bildirildi. İşe girmeye hak kazanan 13 kişinin 6 ay süreyle Kırkağaç Belediyesi'nin Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde park ve bahçe temizliğinde görevlendirileceği kaydedildi.  
Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde, Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) kapsamında alınacak temizlik ve park bahçe işleri elemanları için mülakat yapıldı.  
Kırkağaç’ta TYP kapsamında, 6 ay süreyle çalışacak 13 kişinin alınacağı iş için 194 kişi başvuruda bulundu.
 
194 KİŞİ MÜLAKATA ALINDI
 
Kırkağaç Belediyesi Meclis Salonu'nda Kırkağaç Belediyesi ile İŞKUR görevlilerince kurulan komisyonda başvuran 194 kişi mülakata alındı. Alınacak iş için mülakatta başvuru sahiplerine aile durumları, medeni hali, evinin kira olup olmadığı, okuyan çocuğunun bulunup bulunmadığı ve sosyal bir gelirinin olup olmadığı soruldu.
 
6 AY SÜREYLE ÇALIŞACAKLAR
 
Mülakat sonunda işe girmeye hak kazananların listesinin belediyenin ilan panosuna asılacağı bildirildi. İşe girmeye hak kazanan 13 kişinin 6 ay süreyle Kırkağaç Belediyesi'nin Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde park ve bahçe temizliğinde görevlendirileceği kaydedildi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.