MİLANGAZ DÜNYANIN EN KALİTELİ GAZINI VATANDAŞLARLA BULUŞTURUYOR

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2019 - 17:06, Güncelleme: 26.12.2019 - 17:06
 

MİLANGAZ DÜNYANIN EN KALİTELİ GAZINI VATANDAŞLARLA BULUŞTURUYOR

Demirören Holding Milangaz A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Koray Yanç, ETV ekranlarında yayınlanan ‘Erdinç Yumrukaya ile 45 Dakika’ programının konuğu oldu. 5 LPG, 13 dolum-depolama olmak üzere 18 tesisi bulunan; dünyanın en kaliteli gazını Türkiye’ye getiren, sektörünün öncüsü Milangaz’ın başarılarını ve hizmet politikalarını ETV ekranlarından anlatan Yanç, markaları ile aile bütçelerine katkıda bulunduklarını da ifade etti.
   ETV Ekranlarından Erdinç Yumrukaya’nın sorularını yanıtlayan Demirören Holding Milangaz A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Koray Yanç, Milangaz’ın yıllar içerisinde giderek artan başarı yolculuğunu anlattı. Dünyanın en kaliteli gazını Türkiye’ye getirerek vatandaşların hizmetine sunduklarını belirten Yanç, aynı zamanda bu kalitenin aile bütçesinde tasarrufa da neden olduğunu belirtti. Yanç; “Gazımız o kadar kaliteli ki yarım ölçüde açsanız dahi diğer gazların tam açısına denk geliyor. Böylece uzun süreli kullanım sağlanıyor. Bu da aile bütçesini olumlu katkı sağlıyor” dedi.  “DÜNYANIN EN KALİTELİ GAZINI İTHAL EDİYORUZ” Koray Yanç,  Milangaz’ın başarısını ve izlediği yolu şu ifadelerle anlattı; “Milangaz, Demirören firması güvencesiyle halkımıza en kaliteli malı, en iyi hizmetle en güvenli şekilde ulaştırmanın çabaları içerisinde.  Milangaz’ın Türkiye’deki LPG şirketleri içerisinde son yıllarda lider olarak gelmesinin en önemli sebebi bu üç konuya layıkıyla dikkat etmemiz. Birincisi kalite. Şuan dünyanın en kaliteli gazını Türkiye’ye Cezayir Devlet firması olan Sonatrach’tan biz getiriyoruz. Burada doğalgaz yataklarından çıkan gazı LPG’nin nem özelliği nedeni ile ayrıştırılmasıyla dünyanın en kaliteli gazını ithal ediyoruz. Dünyada LPG’ye ulaşım iki yolla olur; Dünya’da ki LPG tüketiminin yüzde 60’ı doğalgaz yataklarından çıkan proseslerden geçtikten sonra kullanılır hale gelen LPG; diğeri de yüzde 40’ı rafinelerin ham petrol müştaklarından çıkan LPG’dir. Bugün evlerde kullandığımız, doğalgaz yataklarından çıkan doğalgaz değil. Bu bir takım işlemlere uğruyor. Etan, metan, propan ve bütan gazları çıkıyor. Bunlardan etan ve metan doğalgaz olarak adlandırdığımız gaz. Propan ve bütan da LPG dediğimiz gaz. Biz de uzun yıllardır en kaliteli bu şekilde halkımıza ulaştırıyoruz. Sadece Türkiye’de değil, dünyanın en kaliteli gazı Milangaz’dır.” “KESİNTİSİZ HİZMET SUNMAKTAYIZ” “Bu hizmetleri sağlarken  24 saat hizmet etme politikamız var. Bizim servislerimiz dahil, 7 gün 24 saat daima çalışanlarımız ayaktadır. Nöbetçilerimiz var. Türkiye’de 5 deniz terminali, 13 tane de tesisimiz olmak üzere toplam 18 dolum tesisimiz var. Bunların 4 tanesi büyük deniz terminali ve tank çiftlikleri. Bunların yaklaşık stok yükü 80 bin ton civarında. 2 tane de gemimiz var. İthal ettiğimiz gazı gönderiyoruz. Bir diğer maddemiz kalite ve güvenlik. TSE ve kalite güvencesiyle ürettiğimiz çok kalite kaplarımız var. Güvenlik birinci derecede olmazsa olmazımız.”    “ÖNCELİKLE GÜVENLİK, SONRA SATIŞ”  Tüketicilerinin güvenliğini her şeyden üstün gördüklerini ifade eden Yanç, “Her yerde de gazı kullandırmıyoruz. Burada malın satışından ziyade malın kullanılacağı yer önemli. Mesela LPG kod altı dediğimiz, yani zemin altında kullanılmamalı. Çünkü doğalgaz etan ve metan gazları havada birikir. LPG yerde birikir. O yüzden LPG’nin kullanım alanı için dikkat edilmesi gereken hususlara özen gösteriyoruz. Öncelikle güvenlik, sonra satış.” sözlerine yer verdi. – Özlem Şahin  
Demirören Holding Milangaz A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Koray Yanç, ETV ekranlarında yayınlanan ‘Erdinç Yumrukaya ile 45 Dakika’ programının konuğu oldu. 5 LPG, 13 dolum-depolama olmak üzere 18 tesisi bulunan; dünyanın en kaliteli gazını Türkiye’ye getiren, sektörünün öncüsü Milangaz’ın başarılarını ve hizmet politikalarını ETV ekranlarından anlatan Yanç, markaları ile aile bütçelerine katkıda bulunduklarını da ifade etti.

 
 ETV Ekranlarından Erdinç Yumrukaya’nın sorularını yanıtlayan Demirören Holding Milangaz A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Koray Yanç, Milangaz’ın yıllar içerisinde giderek artan başarı yolculuğunu anlattı. Dünyanın en kaliteli gazını Türkiye’ye getirerek vatandaşların hizmetine sunduklarını belirten Yanç, aynı zamanda bu kalitenin aile bütçesinde tasarrufa da neden olduğunu belirtti. Yanç; “Gazımız o kadar kaliteli ki yarım ölçüde açsanız dahi diğer gazların tam açısına denk geliyor. Böylece uzun süreli kullanım sağlanıyor. Bu da aile bütçesini olumlu katkı sağlıyor” dedi.

 “DÜNYANIN EN KALİTELİ GAZINI İTHAL EDİYORUZ”

Koray Yanç,  Milangaz’ın başarısını ve izlediği yolu şu ifadelerle anlattı; “Milangaz, Demirören firması güvencesiyle halkımıza en kaliteli malı, en iyi hizmetle en güvenli şekilde ulaştırmanın çabaları içerisinde.  Milangaz’ın Türkiye’deki LPG şirketleri içerisinde son yıllarda lider olarak gelmesinin en önemli sebebi bu üç konuya layıkıyla dikkat etmemiz. Birincisi kalite. Şuan dünyanın en kaliteli gazını Türkiye’ye Cezayir Devlet firması olan Sonatrach’tan biz getiriyoruz. Burada doğalgaz yataklarından çıkan gazı LPG’nin nem özelliği nedeni ile ayrıştırılmasıyla dünyanın en kaliteli gazını ithal ediyoruz. Dünyada LPG’ye ulaşım iki yolla olur; Dünya’da ki LPG tüketiminin yüzde 60’ı doğalgaz yataklarından çıkan proseslerden geçtikten sonra kullanılır hale gelen LPG; diğeri de yüzde 40’ı rafinelerin ham petrol müştaklarından çıkan LPG’dir. Bugün evlerde kullandığımız, doğalgaz yataklarından çıkan doğalgaz değil. Bu bir takım işlemlere uğruyor. Etan, metan, propan ve bütan gazları çıkıyor. Bunlardan etan ve metan doğalgaz olarak adlandırdığımız gaz. Propan ve bütan da LPG dediğimiz gaz. Biz de uzun yıllardır en kaliteli bu şekilde halkımıza ulaştırıyoruz. Sadece Türkiye’de değil, dünyanın en kaliteli gazı Milangaz’dır.”

“KESİNTİSİZ HİZMET SUNMAKTAYIZ”

“Bu hizmetleri sağlarken  24 saat hizmet etme politikamız var. Bizim servislerimiz dahil, 7 gün 24 saat daima çalışanlarımız ayaktadır. Nöbetçilerimiz var. Türkiye’de 5 deniz terminali, 13 tane de tesisimiz olmak üzere toplam 18 dolum tesisimiz var. Bunların 4 tanesi büyük deniz terminali ve tank çiftlikleri. Bunların yaklaşık stok yükü 80 bin ton civarında. 2 tane de gemimiz var. İthal ettiğimiz gazı gönderiyoruz. Bir diğer maddemiz kalite ve güvenlik. TSE ve kalite güvencesiyle ürettiğimiz çok kalite kaplarımız var. Güvenlik birinci derecede olmazsa olmazımız.”
 
 “ÖNCELİKLE GÜVENLİK, SONRA SATIŞ”
 Tüketicilerinin güvenliğini her şeyden üstün gördüklerini ifade eden Yanç, “Her yerde de gazı kullandırmıyoruz. Burada malın satışından ziyade malın kullanılacağı yer önemli. Mesela LPG kod altı dediğimiz, yani zemin altında kullanılmamalı. Çünkü doğalgaz etan ve metan gazları havada birikir. LPG yerde birikir. O yüzden LPG’nin kullanım alanı için dikkat edilmesi gereken hususlara özen gösteriyoruz. Öncelikle güvenlik, sonra satış.” sözlerine yer verdi. – Özlem Şahin
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.