PERŞEMBE PAZARI İÇİN KURALAR ÇEKİLDİ

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.02.2020 - 16:38, Güncelleme: 26.02.2020 - 16:38
 

PERŞEMBE PAZARI İÇİN KURALAR ÇEKİLDİ

Manisa merkezde, eski garaj yanına taşınması kararı alınan Perşembe Pazarı’nda yer belirlemek için kuralar çekildi. Uzun zamandır bu anı bekleyen pazarcılar kura sonrası yeni yerlerini görmek için pazar yerine koştu.
Manisa'da eski garaj yanına taşınması kararlaştırılan Perşembe pazarı için kuralar çeken pazarcılar, yeni yerlerini görmek için pazar yerine koştu. Şehzadeler ilçesinde bulunan Bedesten Nikah Salonu'nda, tuhafiye, ayakkabı, peynir, zeytin, bakkaliye, arabalı tavuk tezgahlarının kurası noter eşliğinde çekildi. Sebze-meyve esnafı ise 2 yıl önceki eski yerlerinde tezgah açacak. Kura çekimine Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kavas, Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener katıldı. BAŞKAN ŞENER, ŞEHZADELER BELEDİYESİ’NDEN DESTEK İSTEDİ Kura çekiminin pazarcı esnafı için hayırlı olmasını dileyen Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener, “Pazar yerimizde açık olan yerler var.  Buraların kapatılması için hem Büyükşehir Belediyesi’nden, hem de Şehzadeler Belediyesi’nden destek bekliyoruz. Yağmurlu bir günde hem pazarcı esnafımızın, hem de vatandaşların sorun yaşayacağını biliyoruz. 2020 yılındayız. Bu alanların artık kapatılmasını istiyoruz. Yaklaşık 2 yıldır esnafımızın yarıdan fazlası tezgah açmıyordu. Gerçekten sokak ve caddelerde perişan olduk. Pazar yerimizi 780 tezgahlıktır” dedi.-Özlem ŞAHİN    
Manisa merkezde, eski garaj yanına taşınması kararı alınan Perşembe Pazarı’nda yer belirlemek için kuralar çekildi. Uzun zamandır bu anı bekleyen pazarcılar kura sonrası yeni yerlerini görmek için pazar yerine koştu.
Manisa'da eski garaj yanına taşınması kararlaştırılan Perşembe pazarı için kuralar çeken pazarcılar, yeni yerlerini görmek için pazar yerine koştu. Şehzadeler ilçesinde bulunan Bedesten Nikah Salonu'nda, tuhafiye, ayakkabı, peynir, zeytin, bakkaliye, arabalı tavuk tezgahlarının kurası noter eşliğinde çekildi. Sebze-meyve esnafı ise 2 yıl önceki eski yerlerinde tezgah açacak. Kura çekimine Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kavas, Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener katıldı.
BAŞKAN ŞENER, ŞEHZADELER BELEDİYESİ’NDEN DESTEK İSTEDİ

Kura çekiminin pazarcı esnafı için hayırlı olmasını dileyen Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener, “Pazar yerimizde açık olan yerler var.  Buraların kapatılması için hem Büyükşehir Belediyesi’nden, hem de Şehzadeler Belediyesi’nden destek bekliyoruz. Yağmurlu bir günde hem pazarcı esnafımızın, hem de vatandaşların sorun yaşayacağını biliyoruz. 2020 yılındayız. Bu alanların artık kapatılmasını istiyoruz. Yaklaşık 2 yıldır esnafımızın yarıdan fazlası tezgah açmıyordu. Gerçekten sokak ve caddelerde perişan olduk. Pazar yerimizi 780 tezgahlıktır” dedi.-Özlem ŞAHİN  
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.