PERŞEMBE PAZARI KURULMAYACAK!

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.02.2020 - 16:00, Güncelleme: 19.02.2020 - 16:00
 

PERŞEMBE PAZARI KURULMAYACAK!

Manisa’nın merkez ilçelerinden biri olan Şehzadeler’de kurulan ve yaklaşık 2 yıldır gündemden düşmeyen Perşembe Pazarı’nın bugün kurulmayacağı öğrenildi. Pazarın önümüzdeki hafta eski garajdaki kapalı alanda kurulması bekleniyor.
Geçtiğimiz haftalarda alınan karar sonrası, 1 buçuk yıl boyunca Şehzadeler ilçesindeki Avni Gemicioğlu Caddesi üzerine kurulan Perşembe Pazarı, aynı bölgede son kez hizmet vermişti. Mevcut pazarın, bu haftadan itibaren eski garajdaki kapalı alanda kurulması planlanıyordu. Ancak, yeni pazar yerine yerleşme işlemlerinin henüz tamamlanamadığı ve bu yüzden de pazarın bu hafta iptal edildiği öğrenildi. Bu hafta cadde ve sokak aralarında da pazar kurulmayacak. Pazarcılar önümüzdeki haftadan itibaren eski garaj yanındaki eski yerlerinde tezgah kuracak. "BU HAFTA PAZAR TEZGAHLARINI KURMAYACAĞIZ" Konuya ilişkin gazetemize açıklamalarda bulunan Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener, şu bilgileri verdi; "Eski garaj içerisindeki alana taşınma işlemleri yetişemediği için, pazarın burada kurulması haftaya ertelendi. Şehzadeler Belediyesi de pazarın cadde ve sokak aralarında kurulamayacağı yönündeki mahkeme kararını bize iletti. Yasal olmayacağı için biz de Avni Gemicioğlu Caddesi üzerinde bu hafta pazar tezgahlarını kurmayacağız. Bu yüzden halkımız da, esnafımız da mağdur olacak. İşlemler biter bitmez, önümüzdeki haftadan itibaren pazarımızı halkımızla buluşturacağız."  
Manisa’nın merkez ilçelerinden biri olan Şehzadeler’de kurulan ve yaklaşık 2 yıldır gündemden düşmeyen Perşembe Pazarı’nın bugün kurulmayacağı öğrenildi. Pazarın önümüzdeki hafta eski garajdaki kapalı alanda kurulması bekleniyor.
Geçtiğimiz haftalarda alınan karar sonrası, 1 buçuk yıl boyunca Şehzadeler ilçesindeki Avni Gemicioğlu Caddesi üzerine kurulan Perşembe Pazarı, aynı bölgede son kez hizmet vermişti. Mevcut pazarın, bu haftadan itibaren eski garajdaki kapalı alanda kurulması planlanıyordu. Ancak, yeni pazar yerine yerleşme işlemlerinin henüz tamamlanamadığı ve bu yüzden de pazarın bu hafta iptal edildiği öğrenildi. Bu hafta cadde ve sokak aralarında da pazar kurulmayacak. Pazarcılar önümüzdeki haftadan itibaren eski garaj yanındaki eski yerlerinde tezgah kuracak.

"BU HAFTA PAZAR TEZGAHLARINI KURMAYACAĞIZ"


Konuya ilişkin gazetemize açıklamalarda bulunan Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener, şu bilgileri verdi; "Eski garaj içerisindeki alana taşınma işlemleri yetişemediği için, pazarın burada kurulması haftaya ertelendi. Şehzadeler Belediyesi de pazarın cadde ve sokak aralarında kurulamayacağı yönündeki mahkeme kararını bize iletti. Yasal olmayacağı için biz de Avni Gemicioğlu Caddesi üzerinde bu hafta pazar tezgahlarını kurmayacağız. Bu yüzden halkımız da, esnafımız da mağdur olacak. İşlemler biter bitmez, önümüzdeki haftadan itibaren pazarımızı halkımızla buluşturacağız."
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.