Sosyal medyanın gündemi: Tuvalet kağıdı...

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.12.2021 - 16:19, Güncelleme: 09.12.2021 - 16:19
 

Sosyal medyanın gündemi: Tuvalet kağıdı...

Tuvalet kağıdına son bir ayda yüzde 100'den fazla zam geldi. Tuvalet kağıdına gelen zamlar sosyal medyada gündem oldu.
Türkiye’de artan enflasyonla birlikte gıda ve temel ihtiyaç ürünlerine zamlar gelmeye devam ediyor. Son olarak tuvalet kağıdı ve kağıt havlu ürünlerine yüzde yüzü aşan zam geldi. Bir ay önce internet üzerinden 48 liraya satılan 32‘li tuvalet kağıdının fiyatları 98 liraya gelerek yüzde 112 arttı. Bir ay önce 29 liraya satılan kağıt havlunun fiyatı ise yüzde 113 artarak 62 liraya geldi.  TÜFE YÜZDE 3 ARTIŞ YÜZDE 100 Kasım ayında tüketici fiyat endeksi aylık bazda yüzde 3.51 olurken, tuvalet kağıdının fiyatları aylık olarak yüzde 100 arttı. Bu artış ile TÜFE arasında yüzde 97’den fazla oran farkı olması dikkat çekti. Bu artışın ardından sosyal medyada tuvalet kağıdı trendlerde bir numaraya yükseldi.  İşte o gönderiler:
Tuvalet kağıdına son bir ayda yüzde 100'den fazla zam geldi. Tuvalet kağıdına gelen zamlar sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye’de artan enflasyonla birlikte gıda ve temel ihtiyaç ürünlerine zamlar gelmeye devam ediyor. Son olarak tuvalet kağıdı ve kağıt havlu ürünlerine yüzde yüzü aşan zam geldi. Bir ay önce internet üzerinden 48 liraya satılan 32‘li tuvalet kağıdının fiyatları 98 liraya gelerek yüzde 112 arttı. Bir ay önce 29 liraya satılan kağıt havlunun fiyatı ise yüzde 113 artarak 62 liraya geldi. 

TÜFE YÜZDE 3 ARTIŞ YÜZDE 100

Kasım ayında tüketici fiyat endeksi aylık bazda yüzde 3.51 olurken, tuvalet kağıdının fiyatları aylık olarak yüzde 100 arttı. Bu artış ile TÜFE arasında yüzde 97’den fazla oran farkı olması dikkat çekti. Bu artışın ardından sosyal medyada tuvalet kağıdı trendlerde bir numaraya yükseldi. 

İşte o gönderiler:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.