AK PARTİ MANİSA'DAN VALİYE ZİYARET

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.06.2020 - 16:05, Güncelleme: 28.06.2020 - 16:05
 

AK PARTİ MANİSA'DAN VALİYE ZİYARET

Geçtiğimiz günlerde görevine başlayan Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, AK Parti Manisa İl Teşkilatı ve milletvekillerini ağırladı.
AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekilleri Semra Kaplan Kıvırcık, Mehmet Ali Özkan, Tamer Akkal ile AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı ve yönetimi, Vali Yaşar Karadeniz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali Karadeniz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyaretleri sebebiyle AK Parti Milletvekillerine, İl Başkanı Hızlı’ya ve yönetime teşekkür etti.
Geçtiğimiz günlerde görevine başlayan Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, AK Parti Manisa İl Teşkilatı ve milletvekillerini ağırladı.


AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekilleri Semra Kaplan Kıvırcık, Mehmet Ali Özkan, Tamer Akkal ile AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı ve yönetimi, Vali Yaşar Karadeniz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Vali Karadeniz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyaretleri sebebiyle AK Parti Milletvekillerine, İl Başkanı Hızlı’ya ve yönetime teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.