ALOSBİ’YE KORONA İLE BAŞARILI MÜCADELE TEŞEKKÜRÜ

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.06.2020 - 11:33, Güncelleme: 12.06.2020 - 11:33
 

ALOSBİ’YE KORONA İLE BAŞARILI MÜCADELE TEŞEKKÜRÜ

İzmir Vali Yardımcısı ve Aliağa Kaymakamı Vekili Fatih Kızıltoprak, Covid-19 mücadele sürecindeki katkılarından dolayı ALOSBİ'ye teşekkür ziyaretinde bulundu.
Aliağa Kimya İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi (ALOSBİ), Covid 19 ile mücadele sürecinde Aliağa’da toplumsal dayanışmaya örnek olacak birçok desteğe imza attı. İzmir Vali Yardımcısı ve Aliağa Kaymakamı Vekili Fatih Kızıltoprak, ALOSBİ’yi ziyaret ederek katkılarından dolayı ALOSBİ ve katılımcı firmalara teşekkür belgesi verdi. Covid 19 mücadele süreci boyunca ALOSBİ ve katılımcı firmalardan Aliağa’ya destek yağdı. Sürecin başından beri toplum sağlığına ve milli dayanışmaya önem veren ALOSBİ, süreç boyunca sağlık çalışanlarını hiç yalnız bırakmadı. Aliağa Devlet Hastanesi için yapılan sosyal izolasyon yatırımlarına büyük katkı sağlayan ALOSBİ ile bünyesindeki firmalar, daha önce de içerisinde filtre sistemi bulunan numune ve sürüntü alma kabini ile koruyucu ekipman desteği vermişti. İzmir Vali Yardımcısı ve Aliağa Kaymakamı Vekili Fatih Kızıltoprak mücadele sürecinde göstermiş oldukları hassasiyet için ALOSBİ Bölge Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu, katkı ve destekler için teşekkür etti. Bu doğrultuda yardımlarda bulunan Adamar Dış Tic. ve Denizcilik Hiz. Gıda Turizm San. ve Tic. Ltd. Şti, Atik Metal San. ve Tic. A.Ş., Anatolia Doğaltaş Seramik A.Ş., Arslan Damper Mak. San. Ve Tic. Ltd. Şti, CS Wind Turkey Kule İmalatı A.Ş., İlk İnşaat Taah. San. ve Tic. A.Ş. ile Lukoil Lubricants Middle East Madeni Yağ San. Ve Tic. Ltd. Şti firmalarına da teşekkür belgesi verildi.
İzmir Vali Yardımcısı ve Aliağa Kaymakamı Vekili Fatih Kızıltoprak, Covid-19 mücadele sürecindeki katkılarından dolayı ALOSBİ'ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

Aliağa Kimya İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi (ALOSBİ), Covid 19 ile mücadele sürecinde Aliağa’da toplumsal dayanışmaya örnek olacak birçok desteğe imza attı. İzmir Vali Yardımcısı ve Aliağa Kaymakamı Vekili Fatih Kızıltoprak, ALOSBİ’yi ziyaret ederek katkılarından dolayı ALOSBİ ve katılımcı firmalara teşekkür belgesi verdi.

Covid 19 mücadele süreci boyunca ALOSBİ ve katılımcı firmalardan Aliağa’ya destek yağdı. Sürecin başından beri toplum sağlığına ve milli dayanışmaya önem veren ALOSBİ, süreç boyunca sağlık çalışanlarını hiç yalnız bırakmadı. Aliağa Devlet Hastanesi için yapılan sosyal izolasyon yatırımlarına büyük katkı sağlayan ALOSBİ ile bünyesindeki firmalar, daha önce de içerisinde filtre sistemi bulunan numune ve sürüntü alma kabini ile koruyucu ekipman desteği vermişti. İzmir Vali Yardımcısı ve Aliağa Kaymakamı Vekili Fatih Kızıltoprak mücadele sürecinde göstermiş oldukları hassasiyet için ALOSBİ Bölge Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu, katkı ve destekler için teşekkür etti.

Bu doğrultuda yardımlarda bulunan Adamar Dış Tic. ve Denizcilik Hiz. Gıda Turizm San. ve Tic. Ltd. Şti, Atik Metal San. ve Tic. A.Ş., Anatolia Doğaltaş Seramik A.Ş., Arslan Damper Mak. San. Ve Tic. Ltd. Şti, CS Wind Turkey Kule İmalatı A.Ş., İlk İnşaat Taah. San. ve Tic. A.Ş. ile Lukoil Lubricants Middle East Madeni Yağ San. Ve Tic. Ltd. Şti firmalarına da teşekkür belgesi verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.