Ata binen Manisa Valisi usta binicileri aratmadı

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.11.2019 - 13:45, Güncelleme: 26.11.2019 - 13:45
 

Ata binen Manisa Valisi usta binicileri aratmadı

Devlet Adamlığının Yanı Sıra, Sporcu Kişiliğiyle De Ön Plana Çikan Manisa Valisi Ahmet Deniz, At Binerken Görüntülendi. Vali Deniz’in Dörtnala At Binme Görüntüleri Büyük Beğeni Topladı.
Devlet adamlığının yanı sıra, sporcu kişiliğiyle de ön plana çıkan Manisa Valisi Ahmet Deniz, at binerken görüntülendi. Vali Deniz’in dörtnala at binme görüntüleri büyük beğeni topladı. Manisa Valisi Ahmet Deniz, devlet adamlığının yanı sıra sporcu kişiliğiyle de ön plana çıkıyor. Başta futbol olmak üzere birçok spor dalıyla yakından ilgilenen ve profesyonel doğa fotoğrafçılığı da yapan Vali Deniz, bu kez at binerken görüntülendi. Yunusemre ilçesi Muradiye Mahallesi’ndeki Asya At Çiftliğine giden Vali Deniz, Serdar Kabaş’ın eğitmenliğinde ata bindi. Vali Deniz’in at üstündeki performansı usta at binicilerini aratmadı. Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Vali Deniz’in, dörtnala at süren görüntüleri büyük beğeni topladı.
Devlet Adamlığının Yanı Sıra, Sporcu Kişiliğiyle De Ön Plana Çikan Manisa Valisi Ahmet Deniz, At Binerken Görüntülendi. Vali Deniz’in Dörtnala At Binme Görüntüleri Büyük Beğeni Topladı.

Devlet adamlığının yanı sıra, sporcu kişiliğiyle de ön plana çıkan Manisa Valisi Ahmet Deniz, at binerken görüntülendi. Vali Deniz’in dörtnala at binme görüntüleri büyük beğeni topladı.

Manisa Valisi Ahmet Deniz, devlet adamlığının yanı sıra sporcu kişiliğiyle de ön plana çıkıyor. Başta futbol olmak üzere birçok spor dalıyla yakından ilgilenen ve profesyonel doğa fotoğrafçılığı da yapan Vali Deniz, bu kez at binerken görüntülendi. Yunusemre ilçesi Muradiye Mahallesi’ndeki Asya At Çiftliğine giden Vali Deniz, Serdar Kabaş’ın eğitmenliğinde ata bindi. Vali Deniz’in at üstündeki performansı usta at binicilerini aratmadı.

Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Vali Deniz’in, dörtnala at süren görüntüleri büyük beğeni topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.