Başkan Karaağaç'tan Hijyeni Hiçe Sayan Fabrikaya Tepki

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.05.2020 - 17:40, Güncelleme: 13.05.2020 - 17:40
 

Başkan Karaağaç'tan Hijyeni Hiçe Sayan Fabrikaya Tepki

Manisa’da 20 yıldır faaliyette bulunan bir servis firmasında görev yapan servis şoförlerine koronavirüs ile ilgili alınması gereken tedbirlerle ilgili eğitim verildi. Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Eğitim Salonunda gerçekleşen programda işyeri hekimi Emre Şahin tarafından bilgilendirme yapıldı. Eğitime katılanlar maske takıp sosyal mesafeye uydu. 
Eğitimin açılışında konuşan Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç, “Şikayetler geldi. Firmanın ismini falan vermeyeceğim. Servisçi bir üyemiz aradı. Bir fabrika araçlarına poşetler taktıraraktan çalışan işçilerini iş elbiseleriyle bindiriyormuş. Tabi trafik bunu durduruyor ve bu işte cezai işlemle karşı karşıya kalıyorlarmış. İlgili firmayı aradım. Fabrika diyormuş ki bu şekilde gidilecek. Araçlarda yasa kanun var. Bir şekilde araçlara poşet gibi şeyler takılmayacak. O fabrika işçisini iş elbisesiyle bindiremez. Eğer bu uygulama devam ederse konuyu valiliğe bildireceğim” dedi.  Firma sahibi İzzet Çalış, “Firma olarak 20 yıldır Manisa’da servis faaliyetlerine devam ediyoruz. Bugüne değin çalışmalarımızı gerek kanuni gereklilikleri yerine getirerek, gerekse hizmet verdiğimiz işletmelerin talepleri doğrultusunda günün gerekliliklerine uygun olarak disiplinli şekilde ve sorumluluk taşıyarak gerçekleştirdik. İşletmemizde tüm personellerimizin eğitim ve sağlık ihtiyaçlarını uzman kişi ve kuruluşlar nezdinde devam ettirdik. Bugünde son ayların en güncel konusu olan koronavirüs salgınıyla ilgili alınması gereken tedbirlerle ilgili eğim verdik. Bu çalışmalar ile personel servisi konusunda hizmet verdiğimiz firmalara karşı sorumluluğumuz yerine getiren bir adım daha atılmıştır. Faaliyetlerimizin Manisa’daki sektördeki diğer firmalar tarafından da uygulanması açısından bir örnek teşkil etmesini dileriz” dedi.
Manisa’da 20 yıldır faaliyette bulunan bir servis firmasında görev yapan servis şoförlerine koronavirüs ile ilgili alınması gereken tedbirlerle ilgili eğitim verildi. Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Eğitim Salonunda gerçekleşen programda işyeri hekimi Emre Şahin tarafından bilgilendirme yapıldı. Eğitime katılanlar maske takıp sosyal mesafeye uydu. 

Eğitimin açılışında konuşan Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç, “Şikayetler geldi. Firmanın ismini falan vermeyeceğim. Servisçi bir üyemiz aradı. Bir fabrika araçlarına poşetler taktıraraktan çalışan işçilerini iş elbiseleriyle bindiriyormuş. Tabi trafik bunu durduruyor ve bu işte cezai işlemle karşı karşıya kalıyorlarmış. İlgili firmayı aradım. Fabrika diyormuş ki bu şekilde gidilecek. Araçlarda yasa kanun var. Bir şekilde araçlara poşet gibi şeyler takılmayacak. O fabrika işçisini iş elbisesiyle bindiremez. Eğer bu uygulama devam ederse konuyu valiliğe bildireceğim” dedi. 
Firma sahibi İzzet Çalış, “Firma olarak 20 yıldır Manisa’da servis faaliyetlerine devam ediyoruz. Bugüne değin çalışmalarımızı gerek kanuni gereklilikleri yerine getirerek, gerekse hizmet verdiğimiz işletmelerin talepleri doğrultusunda günün gerekliliklerine uygun olarak disiplinli şekilde ve sorumluluk taşıyarak gerçekleştirdik. İşletmemizde tüm personellerimizin eğitim ve sağlık ihtiyaçlarını uzman kişi ve kuruluşlar nezdinde devam ettirdik. Bugünde son ayların en güncel konusu olan koronavirüs salgınıyla ilgili alınması gereken tedbirlerle ilgili eğim verdik. Bu çalışmalar ile personel servisi konusunda hizmet verdiğimiz firmalara karşı sorumluluğumuz yerine getiren bir adım daha atılmıştır. Faaliyetlerimizin Manisa’daki sektördeki diğer firmalar tarafından da uygulanması açısından bir örnek teşkil etmesini dileriz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.