CHP'DEN 700 AİLEYE İFTARLIK YEMEK

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.05.2020 - 11:02, Güncelleme: 08.05.2020 - 11:02
 

CHP'DEN 700 AİLEYE İFTARLIK YEMEK

CHP Şehzadeler İlçe Başkanlığı, Ramazan ayında Sevgi İmecesiyle 700 aileye iftarlık sıcak yemek dağıttı. Taylan Plaza önünde gerçekleşen dağıtım programına  CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, Manisa Barosu Başkanı Av. Ali Arslan, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Uysal, CHP Yunusemre Başkanı yalçın Arcak ve partililer katıldı. 
CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca, Şehzadeler'deki hayırsever partiler sayesinde sevgi imecesi oluşturduklarını belirterek, bu imece sayesinde Şehzadelerde 700 aileye sıcak iftar yemeğini evlerine giderek ikram ettiklerini vurguladı.  Gürtunca, "Merkez Mahallelerdeki 700 kardeşimizi belirleyen fedakâr mahalle temsilcilerimize selam olsun! 700 kardeşimizi belirlerken memleketini sormadık, partisini sormadık, tel bir soru sorduk bu bayrak altında 82 milyon kardeşinle birlik içinde, dirlik içinde, barış, sağlık içinde yaşamaya var mısın? Bizler bu işi siyaset için değil, yürekte yanan vatan ve millet sevgimizle yapıyoruz. Biliyoruz ki vatan ve millet sevgisi slogan atmakla, hamaset yapmakla değil milletine hizmet etmekle olur! Vatan sevgisi rozette değil, yürekte olur! Bu mübarek günlerde böyle hayırlı işlerde cansiperane çalışan siz yol arkadaşlarımla gurur duyuyorum! Böylece bu toprakla bir nebze borcumuzu ödüyoruz! Rabbim hepimizin hayırlarını, gayretlerini, kardeşlerimizin iftarlarını kabul eylesin. Yolumuz açık olsun! Biliyoruz bu zor günleri önlem, sevgi ve dayanışma ile aşacağız! Çünkü biz çok büyük ve çok güzel bir aileyiz" dedi.  Başkan Gürtunca, Ramazan ayında 700 aileye gıda kolisi yardımında bulunduklarını, amaçlarının Ramazan ayı sonuna kadar bunu 1000 aileye çıkarma olduğunu vurguladı.  CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Ramazan ayının dayanışma ayı olduğunu, tokun acın halinden anladığı bir ay olduğunu belirtti. Bakırlıoğlu, eskiden yeryüzü sofralarında iftar verdiklerini ancak bu yıl yaşanan salgın nedeniyle bundan vazgeçtiklerini ifade ederek," CHP Şehzadeler İlçe Başkanlığımız gerçekleştirdiği Sevgi İmecesi ile 700 aileye iftarlık yemek dağıtıyor. Kendisine ve ekibine teşekkür ederim" dedi.  Bu güzel çalışmaya katkı sağlayan herkese teşekkür eden Manisa Barosu Başkanı Av. Ali Arslan, CHP Şehzadeler  İlçe Başkanlığını da böyle güzel bir etkinlik gerçekleştirdiği için tebrik etti. Zor bir dönemden geçtiklerini ifade eden Arslan, salgının yaşandığı bu dönemde vatandaşlara ulaşabilmenin çok önemli olduğunu kaydetti. Konuşmaların ardından yemekler partililer tarafından vatandaşlara ulaştırıldı.
CHP Şehzadeler İlçe Başkanlığı, Ramazan ayında Sevgi İmecesiyle 700 aileye iftarlık sıcak yemek dağıttı. Taylan Plaza önünde gerçekleşen dağıtım programına  CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, Manisa Barosu Başkanı Av. Ali Arslan, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Uysal, CHP Yunusemre Başkanı yalçın Arcak ve partililer katıldı. 


CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca, Şehzadeler'deki hayırsever partiler sayesinde sevgi imecesi oluşturduklarını belirterek, bu imece sayesinde Şehzadelerde 700 aileye sıcak iftar yemeğini evlerine giderek ikram ettiklerini vurguladı. 
Gürtunca, "Merkez Mahallelerdeki 700 kardeşimizi belirleyen fedakâr mahalle temsilcilerimize selam olsun! 700 kardeşimizi belirlerken memleketini sormadık, partisini sormadık, tel bir soru sorduk bu bayrak altında 82 milyon kardeşinle birlik içinde, dirlik içinde, barış, sağlık içinde yaşamaya var mısın? Bizler bu işi siyaset için değil, yürekte yanan vatan ve millet sevgimizle yapıyoruz. Biliyoruz ki vatan ve millet sevgisi slogan atmakla, hamaset yapmakla değil milletine hizmet etmekle olur! Vatan sevgisi rozette değil, yürekte olur! Bu mübarek günlerde böyle hayırlı işlerde cansiperane çalışan siz yol arkadaşlarımla gurur duyuyorum! Böylece bu toprakla bir nebze borcumuzu ödüyoruz! Rabbim hepimizin hayırlarını, gayretlerini, kardeşlerimizin iftarlarını kabul eylesin. Yolumuz açık olsun! Biliyoruz bu zor günleri önlem, sevgi ve dayanışma ile aşacağız! Çünkü biz çok büyük ve çok güzel bir aileyiz" dedi. 


Başkan Gürtunca, Ramazan ayında 700 aileye gıda kolisi yardımında bulunduklarını, amaçlarının Ramazan ayı sonuna kadar bunu 1000 aileye çıkarma olduğunu vurguladı. 


CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Ramazan ayının dayanışma ayı olduğunu, tokun acın halinden anladığı bir ay olduğunu belirtti. Bakırlıoğlu, eskiden yeryüzü sofralarında iftar verdiklerini ancak bu yıl yaşanan salgın nedeniyle bundan vazgeçtiklerini ifade ederek," CHP Şehzadeler İlçe Başkanlığımız gerçekleştirdiği Sevgi İmecesi ile 700 aileye iftarlık yemek dağıtıyor. Kendisine ve ekibine teşekkür ederim" dedi. 
Bu güzel çalışmaya katkı sağlayan herkese teşekkür eden Manisa Barosu Başkanı Av. Ali Arslan, CHP Şehzadeler  İlçe Başkanlığını da böyle güzel bir etkinlik gerçekleştirdiği için tebrik etti. Zor bir dönemden geçtiklerini ifade eden Arslan, salgının yaşandığı bu dönemde vatandaşlara ulaşabilmenin çok önemli olduğunu kaydetti. Konuşmaların ardından yemekler partililer tarafından vatandaşlara ulaştırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.