FATURALAR BANKADAN ÖDENECEK

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.09.2016 - 17:34, Güncelleme: 06.09.2016 - 17:34
 

FATURALAR BANKADAN ÖDENECEK

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü ile Ziraat Katılım Bankası’nın aralarında gerçekleştirilmesi beklenen protokolle aboneler artık su paralarını artık bankadan yatırabilecek.
Manisa’da ilk defa hizmete giren Ziraat Katılım Bankası Manisa Şube Müdürlüğü’ne atanan Suat Tüccar, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen’i makamında ziyaret etti. Ziyarete Manisa Şube Müdür Yardımcısı Fatma Tay da eşlik etti. Karşılıklı işbirliği yapmak maksadıyla bir araya gelinen görüşmede, tahsilat ve kredi gibi ortak konularda istişareler yapıldı. Görüşmenin ana gündem maddesi, su abonelerinin fatura ödeme işlemlerinin banka aracılığıyla daha hızlı ve rahat şekilde gerçekleştirilebilmesi oldu.   YOL HARİTASI İLERLEYEN GÜNLERDE BELİRLENECEK Ziraat Katılım Bankası’nın önemli bir kuruluş olduğunu ve birlikte çalışarak Manisa’ya daha iyi hizmet ulaştırılabileceğini belirten Genel Müdür Yardımcısı Bilgen, “Ziraat Katılım Bankası’nın Manisa Şube Müdürü Suat Tüccar ve Müdür Yardımcısı Fatma Tay’ın yapmış olduğu ziyarette işbirliğimizi kuvvetlendirmek için görüştük. Tahsilat ve kredi konularında ilerleyen dönemdeki yol haritamızı belirlemek için fikir alışverişinde bulunduk. Ziraat Katılım Bankası Manisa Şubesi, diğer bankalarda yapılamayan nakit ödeme karşılığı su tahsilatını yapabileceklerini beyan ettiler. En kısa sürede protokol yapılarak abonelerimizin su paralarını hizmet binamıza gelmeden yatırabilecekleri bir bankanın olması bizleri mutlu etti. Hizmet kalitemizi daha da yükselterek vatandaşlarımıza her türlü işlem kolaylığını sağlamak için çalışmalarımız devam edecek” şeklinde açıklama yaptı.  
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü ile Ziraat Katılım Bankası’nın aralarında gerçekleştirilmesi beklenen protokolle aboneler artık su paralarını artık bankadan yatırabilecek.
Manisa’da ilk defa hizmete giren Ziraat Katılım Bankası Manisa Şube Müdürlüğü’ne atanan Suat Tüccar, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen’i makamında ziyaret etti. Ziyarete Manisa Şube Müdür Yardımcısı Fatma Tay da eşlik etti. Karşılıklı işbirliği yapmak maksadıyla bir araya gelinen görüşmede, tahsilat ve kredi gibi ortak konularda istişareler yapıldı. Görüşmenin ana gündem maddesi, su abonelerinin fatura ödeme işlemlerinin banka aracılığıyla daha hızlı ve rahat şekilde gerçekleştirilebilmesi oldu.
 
YOL HARİTASI İLERLEYEN GÜNLERDE BELİRLENECEK
Ziraat Katılım Bankası’nın önemli bir kuruluş olduğunu ve birlikte çalışarak Manisa’ya daha iyi hizmet ulaştırılabileceğini belirten Genel Müdür Yardımcısı Bilgen, “Ziraat Katılım Bankası’nın Manisa Şube Müdürü Suat Tüccar ve Müdür Yardımcısı Fatma Tay’ın yapmış olduğu ziyarette işbirliğimizi kuvvetlendirmek için görüştük. Tahsilat ve kredi konularında ilerleyen dönemdeki yol haritamızı belirlemek için fikir alışverişinde bulunduk. Ziraat Katılım Bankası Manisa Şubesi, diğer bankalarda yapılamayan nakit ödeme karşılığı su tahsilatını yapabileceklerini beyan ettiler. En kısa sürede protokol yapılarak abonelerimizin su paralarını hizmet binamıza gelmeden yatırabilecekleri bir bankanın olması bizleri mutlu etti. Hizmet kalitemizi daha da yükselterek vatandaşlarımıza her türlü işlem kolaylığını sağlamak için çalışmalarımız devam edecek” şeklinde açıklama yaptı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.