GELECEK PARTİSİ MANİSA İL BAŞKANI MUSTAFA KESKİN'DEN 19 MAYIS  MESAJI 

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.05.2020 - 13:13, Güncelleme: 19.05.2020 - 13:13
 

GELECEK PARTİSİ MANİSA İL BAŞKANI MUSTAFA KESKİN'DEN 19 MAYIS  MESAJI 

Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Mustafa Keskin, Atatürk' ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. 
Milli mücadele ruhunun kurtuluşumuzun yegane gayesi olduğunu vurgulayan Keskin'in ifadeleri şöyle; " Kurtuluş savaşı'mızın başlangıcının simgesi 19 Mayıs 1919' da milletimiz, özgür iradesine, istiklaline ve istikbaline şartlar ne olursa olsun sahip çıkacağını tüm dünyaya göstermiştir.  101 yıl önce Samsun'da yakılan istiklal meşalesi; inançlı, güçlü , kararlı milletimiz için bağımsızlığımızın müjdelendiği tarih olarak kayıtlara geçmiştir. Yine aynı kararlılık ve inançla topyekün sürdürülen mücadele sonucu Cumhuruyetimizin kuruluşuyla taçlandırılmıştır.   Bağımsızlık yolunda milletimizin inançlarının, umutlarının yeşermeye başladığı 19 Mayıs'ı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk,   'Milletin bağrında temiz bir nesil yetişiyor. Bu eseri, ona bırakacağım. Gözüm arkada kalmayacak.' diyerek, geleceğimizin teminatı gençlerimize bıraktı. Bugün ülkemizdeki kötü yönetimle toplumumuzda sınıfsal uçurumun ayyuka çıktığı, ekonomik krizlerin bitmek bilmediği, üniversiteden mezun olan gençlerimizin iş bulamadığı, en verimli çağlarında istihdam olmadiği icin üretime katılamadığı  bir ülkede yaşıyoruz.    Bu sebeple Türk gençliğine ülkemiz ve milletimiz adına büyük sorumluluklar düşmektedir. Gençlerimizin omuzlarındaki bu ağır yükü, Gelecek Partisi olarak gençlerimizle birlikte göğüsleyip yaşanabilir bir Türkiye için mücadelemizi omuz omuza sürdüreceğimizin teminatını veriyorum. Gençlerimiz geleceğimizdir.  Bugün virüs salgını sebebiyle bayramlarını  evlerinde kutlamak mecburiyetinde kalan tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum. Bağımsızlığımızın Ve Egemenliğimizin 101. yılı kutlu olsun.  Milli Mücadelemizin Kahramanları başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, Silah Arkadaşları, Gazilerimiz ve Şehitlerimizi; rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. 
Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Mustafa Keskin, Atatürk' ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. 

Milli mücadele ruhunun kurtuluşumuzun yegane gayesi olduğunu vurgulayan Keskin'in ifadeleri şöyle;

" Kurtuluş savaşı'mızın başlangıcının simgesi 19 Mayıs 1919' da milletimiz, özgür iradesine, istiklaline ve istikbaline şartlar ne olursa olsun sahip çıkacağını tüm dünyaya göstermiştir. 
101 yıl önce Samsun'da yakılan istiklal meşalesi; inançlı, güçlü , kararlı milletimiz için bağımsızlığımızın müjdelendiği tarih olarak kayıtlara geçmiştir.
Yine aynı kararlılık ve inançla topyekün sürdürülen mücadele sonucu Cumhuruyetimizin kuruluşuyla taçlandırılmıştır. 

 Bağımsızlık yolunda milletimizin inançlarının, umutlarının yeşermeye başladığı 19 Mayıs'ı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 
 'Milletin bağrında temiz bir nesil yetişiyor. Bu eseri, ona bırakacağım. Gözüm arkada kalmayacak.' diyerek, geleceğimizin teminatı gençlerimize bıraktı.

Bugün ülkemizdeki kötü yönetimle toplumumuzda sınıfsal uçurumun ayyuka çıktığı, ekonomik krizlerin bitmek bilmediği, üniversiteden mezun olan gençlerimizin iş bulamadığı, en verimli çağlarında istihdam olmadiği icin üretime katılamadığı  bir ülkede yaşıyoruz. 
 
Bu sebeple Türk gençliğine ülkemiz ve milletimiz adına büyük sorumluluklar düşmektedir. Gençlerimizin omuzlarındaki bu ağır yükü, Gelecek Partisi olarak gençlerimizle birlikte göğüsleyip yaşanabilir bir Türkiye için mücadelemizi omuz omuza sürdüreceğimizin teminatını veriyorum. Gençlerimiz geleceğimizdir. 

Bugün virüs salgını sebebiyle bayramlarını  evlerinde kutlamak mecburiyetinde kalan tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum. Bağımsızlığımızın Ve Egemenliğimizin 101. yılı kutlu olsun. 

Milli Mücadelemizin Kahramanları başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, Silah Arkadaşları, Gazilerimiz ve Şehitlerimizi; rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.