GELECEK PARTİSİ'NDEN ANNELER GÜNÜ MESAJI

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.05.2020 - 11:11, Güncelleme: 10.05.2020 - 11:11
 

GELECEK PARTİSİ'NDEN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Mustafa Keskin, Anneler günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, " Karşılıksız sevginin  şefkatin, sabrın ve cefanın en yüce temsilcisinin 'anne'  olduğunu vurgulayarak, sözlerine şöyle devam etti;  " Dünyaya gelişimizi ve varlığımızı borçlu olduğumuz, ayaklarının altına cennet bahşedilen yüce varlığımız annelerimizin sevgisine, merhametine, şefkatine ve ilgisine ömür boyu muhtacız. Annelerimizin bizlere göstermiş olduğu bizi biz yapan bu eşsiz değerlere, her daim ne yaparsak yapalım bizi sınırsız anlayışıyla kucaklayan başımızın tacı analarımıza  layık olduğumuzu göstermeyi ihmal etmeyelim."dedi. Kadının eğitim ve aile yaşamındaki önemine değinen Keskin, " Eğitim ailede başlar. Ailenin yapıtaşı da annedir, kadındır. Kadınlarımıza yaşamın her alanında aktif görev almaları için gerekli şartları oluşturup desteklemeliyiz. Bilinçli ve güçlü bir kadın, eşittir;  sağlam temellere dayanan sağlıklı, bilinçli nesiller yetiştirilen bir yuva demektir. Bu vesileyle ifade etmek isterimki; İnsanlığı tehdit eden, gelecek adına hepimizi kaygılandıran kadına yönelik her türlü şiddetin, istismarın, cinayetlerin ve ayrımcılığın yaşanmadığı bir toplumda; yüzleri gülen manevi yönden huzurlu, anaların evlatları için gelecek kaygısı gütmediği, üretken ve mutlu kadınlarımızı görmeyi temenni ediyorum.  Bu duygu ve düşüncelerimle; ebediyete intikal etmiş analarımıza Allahtan rahmet diliyorum. Başımızın tacı tüm annelerimizin anneler gününü kutluyor, en içten saygılarımı sunuyorum."

Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Mustafa Keskin, Anneler günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, " Karşılıksız sevginin  şefkatin, sabrın ve cefanın en yüce temsilcisinin 'anne'  olduğunu vurgulayarak, sözlerine şöyle devam etti;

 " Dünyaya gelişimizi ve varlığımızı borçlu olduğumuz, ayaklarının altına cennet bahşedilen yüce varlığımız annelerimizin sevgisine, merhametine, şefkatine ve ilgisine ömür boyu muhtacız. Annelerimizin bizlere göstermiş olduğu bizi biz yapan bu eşsiz değerlere, her daim ne yaparsak yapalım bizi sınırsız anlayışıyla kucaklayan başımızın tacı analarımıza  layık olduğumuzu göstermeyi ihmal etmeyelim."dedi.

Kadının eğitim ve aile yaşamındaki önemine değinen Keskin, " Eğitim ailede başlar. Ailenin yapıtaşı da annedir, kadındır.
Kadınlarımıza yaşamın her alanında aktif görev almaları için gerekli şartları oluşturup desteklemeliyiz. Bilinçli ve güçlü bir kadın, eşittir;  sağlam temellere dayanan sağlıklı, bilinçli nesiller yetiştirilen bir yuva demektir.

Bu vesileyle ifade etmek isterimki; İnsanlığı tehdit eden, gelecek adına hepimizi kaygılandıran kadına yönelik her türlü şiddetin, istismarın, cinayetlerin ve ayrımcılığın yaşanmadığı bir toplumda; yüzleri gülen manevi yönden huzurlu, anaların evlatları için gelecek kaygısı gütmediği, üretken ve mutlu kadınlarımızı görmeyi temenni ediyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerimle; ebediyete intikal etmiş analarımıza Allahtan rahmet diliyorum. Başımızın tacı tüm annelerimizin anneler gününü kutluyor, en içten saygılarımı sunuyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.