HAYATA TUTUNAN GARİP İÇİN ÖMÜRLÜK YUVA ARANIYOR!

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.06.2020 - 12:27, Güncelleme: 07.06.2020 - 12:27
 

HAYATA TUTUNAN GARİP İÇİN ÖMÜRLÜK YUVA ARANIYOR!

Manisa’da birçok hastalığı yenerek yaşama tutunan Garip adlı köpek, mutlu bir ömür sürmek için sahiplendirilmeyi bekliyor.
Manisa’da hayvan severler tarafından sokakta hasta bir şekilde bulunan ve tedavi ettirilen Garip, için ömrünün sonuna kadar yanında olacak aile aranıyor. Şuanda 10 aylık olan Garip’in uysal, tuvalet eğitimli ve aşılarının tam olduğunu ifade eden hayvan severler, onu sahiplenen kişiye mama yardımı yapacaklarını belirttiler.   MAMA DESTEĞİ VERİLECEK Bu zamana kadar geçirdiği hastalıklar nedeniyle Garip’in bağışıklık sisteminin zayıfladığını ve bu yüzden de sokakta yaşamasının sağlığı açsından tehlikeli olduğunu söyleyen  hayvanseverler , “Garip, sokakta hayvan severler tarafından hasta bir şekilde bulunup tedavisi gerçekleşene kadar minicik bir çocuktu minicik bedeniyle bir sürü hastalıklarla savaştı ve bu savaşı yendi. Fakat bağışıklığı düştü ve artık sokaklarda yaşayacak dirence maalesef ki sahip değil. Onu koşulsuz sevecek ömrünün sonuna kadar yanında olacak ailesini arıyoruz. 10 aylık uysal, tuvalet eğitimi olan, aşıları tam, uyumlu bir çocuk. Siz de gözlerinizin içine minnetle bakan sizi koşulsuz sevecek bir dost edinmek ister misiniz? Mama yardımı yapılacaktır. Garip’i sahiplenmek isteyenler; 05522228281 numaralı telefon numarasından bizlere ulaşabilirler.” şeklinde konuşarak çağrıda bulundular.
Manisa’da birçok hastalığı yenerek yaşama tutunan Garip adlı köpek, mutlu bir ömür sürmek için sahiplendirilmeyi bekliyor.

Manisa’da hayvan severler tarafından sokakta hasta bir şekilde bulunan ve tedavi ettirilen Garip, için ömrünün sonuna kadar yanında olacak aile aranıyor. Şuanda 10 aylık olan Garip’in uysal, tuvalet eğitimli ve aşılarının tam olduğunu ifade eden hayvan severler, onu sahiplenen kişiye mama yardımı yapacaklarını belirttiler.  

MAMA DESTEĞİ VERİLECEK

Bu zamana kadar geçirdiği hastalıklar nedeniyle Garip’in bağışıklık sisteminin zayıfladığını ve bu yüzden de sokakta yaşamasının sağlığı açsından tehlikeli olduğunu söyleyen  hayvanseverler , “Garip, sokakta hayvan severler tarafından hasta bir şekilde bulunup tedavisi gerçekleşene kadar minicik bir çocuktu minicik bedeniyle bir sürü hastalıklarla savaştı ve bu savaşı yendi. Fakat bağışıklığı düştü ve artık sokaklarda yaşayacak dirence maalesef ki sahip değil. Onu koşulsuz sevecek ömrünün sonuna kadar yanında olacak ailesini arıyoruz. 10 aylık uysal, tuvalet eğitimi olan, aşıları tam, uyumlu bir çocuk. Siz de gözlerinizin içine minnetle bakan sizi koşulsuz sevecek bir dost edinmek ister misiniz? Mama yardımı yapılacaktır. Garip’i sahiplenmek isteyenler; 05522228281 numaralı telefon numarasından bizlere ulaşabilirler.” şeklinde konuşarak çağrıda bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.