İLÇENİN TEK KADIN MUHTARI ÇOCUKLARA 23 NİSAN COŞKUSUNU BÖYLE YAŞATTI

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2020 - 19:52, Güncelleme: 23.04.2020 - 19:52
 

İLÇENİN TEK KADIN MUHTARI ÇOCUKLARA 23 NİSAN COŞKUSUNU BÖYLE YAŞATTI

Manisa’da, kadın mahalle muhtarı, koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması altında gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nı evlerinde geçiren çocuklara, kendi imkanlarıyla hazırladığı etkinlikle büyük bir coşku yaşattı.
Manisa’nın Turgutlu ilçesine bağlı Yedi Eylül Mahallesi’nde görev yapan Muhtar Deniz Bezen, mahallede yaşayan çocuklar için kendi imkanlarıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı etkinliği düzenledi. Çocuklara bayram coşkusunun yaşatıldığı etkinlikte, kurulan ses sitemi ile müzik çalındı, bayrak ve balon dağıtıldı. Pencereleri, balkonları Türk bayrakları ve süslerle donatan çocuklar, kadın muhtarın bu sürprizini sevinçle karşıladı. Evlerinin balkonlarından, pencerelerinden alkışlarla destek veren vatandaşlar, şarkılara da eşlik etti. Birbirinden değerli eserlerle keyifli anlar yaşayan vatandaşlar, danslar edip bu anları telefonlarının kameralarıyla da ölümsüzleştirdi.   “ÇOCUKLARIMIZI MUTLU ETMEK İÇİN YAPTIM” İlçenin tek kadın muhtar olan Deniz Bezen, etkinlik sonrası şu açıklamayı yaptı:  “23 Nisan’ı bu sene evlerden kutlamak zorunda kaldık ama seneye daha güzel bir kutlama yapacağımıza inanıyorum. Evde kalması gereken çocuklarımızı mutlu etmek için böyle etkinlik düşündüm. Çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.”-Özlem ŞAHİN ​
Manisa’da, kadın mahalle muhtarı, koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması altında gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nı evlerinde geçiren çocuklara, kendi imkanlarıyla hazırladığı etkinlikle büyük bir coşku yaşattı.


Manisa’nın Turgutlu ilçesine bağlı Yedi Eylül Mahallesi’nde görev yapan Muhtar Deniz Bezen, mahallede yaşayan çocuklar için kendi imkanlarıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı etkinliği düzenledi. Çocuklara bayram coşkusunun yaşatıldığı etkinlikte, kurulan ses sitemi ile müzik çalındı, bayrak ve balon dağıtıldı. Pencereleri, balkonları Türk bayrakları ve süslerle donatan çocuklar, kadın muhtarın bu sürprizini sevinçle karşıladı. Evlerinin balkonlarından, pencerelerinden alkışlarla destek veren vatandaşlar, şarkılara da eşlik etti. Birbirinden değerli eserlerle keyifli anlar yaşayan vatandaşlar, danslar edip bu anları telefonlarının kameralarıyla da ölümsüzleştirdi.
 
“ÇOCUKLARIMIZI MUTLU ETMEK İÇİN YAPTIM”

İlçenin tek kadın muhtar olan Deniz Bezen, etkinlik sonrası şu açıklamayı yaptı:  “23 Nisan’ı bu sene evlerden kutlamak zorunda kaldık ama seneye daha güzel bir kutlama yapacağımıza inanıyorum. Evde kalması gereken çocuklarımızı mutlu etmek için böyle etkinlik düşündüm. Çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.”-Özlem ŞAHİN



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.