İSG'den çocuklara 23 Nisan mesajı

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2020 - 10:12, Güncelleme: 23.04.2020 - 10:12
 

İSG'den çocuklara 23 Nisan mesajı

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı İşletmesi (İSG) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptı. Çocukların Bayramını kutlayan İSG, onlara hayal kurmanın önemini vurguladı. Paylaşımda, “Evinizde olsanız da hayaller kurmaya devam edin sevgili çocuklar. Gökyüzü bile hayallerinize sınır olmasın. Çünkü bu dünya, sizler hayal ettikçe ve hayallerinizi gerçekleştirdikçe var olmaya devam edecek. #23NisanUlusalEgemenlikveÇocukBayramı kutlu olsun! “ ifadeleri yer aldı.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı İşletmesi (İSG) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptı. Çocukların Bayramını kutlayan İSG, onlara hayal kurmanın önemini vurguladı.


Paylaşımda, “Evinizde olsanız da hayaller kurmaya devam edin sevgili çocuklar. Gökyüzü bile hayallerinize sınır olmasın. Çünkü bu dünya, sizler hayal ettikçe ve hayallerinizi gerçekleştirdikçe var olmaya devam edecek. #23NisanUlusalEgemenlikveÇocukBayramı kutlu olsun! “ ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.