Karabağ zaferinin 1. yıl dönümün Manisa'da kutlandı

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.11.2021 - 15:42, Güncelleme: 08.11.2021 - 15:42
 

Karabağ zaferinin 1. yıl dönümün Manisa'da kutlandı

Manisa’da Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği ve Manisa Azerbaycanlı Talebeleri MANAT'ın iş birliği ile gerçekleştirilen programda Karabağ Zaferinin 1. yıl dönümü kutlandı.
Açılış konuşmasını yapan Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Manisa Şube Başkanı Şentürk Hoşgül, yaklaşık 30 yıllık acının ve özlemin sona erdiğini, bölgeye artık barış ve istikrar geleceğini ifade ederek, “Şairin ifade ettiği gibi, bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Bu vesile Karabağı bizlere yurt ederken hayatlarını kaybedenleri rahmetle anıyor, gazilerimizi de minnetle selamlıyoruz.” dedi. Hoşgül, etkinliğe büyük katkı sunan MANAT'a ve gençlik kollarına teşekkür etti.  DANS GÖSTERİSİ KATILIMCILARI COŞTURDU Programa katılan İyi Parti, MHP ve Ak Parti temsilcilerine günün anısına hediye takdim edildi. Karabağ tarihi ile bilgiler paylaşan İrfan Murat Yıldırım'ın konuşması sonrası, MANAT Halk dansları ekibinin gösterisi ile coşan izleyicilerin alkışlarla eşliği, Aysel Dans Grubunun gösterileri ile doruğa ulaştı. Sex Hatları, sex numaraları ve fantezi sohbet numara için hemen arayın. Etkinlik sonuna doğru sahne alan Sabina Urfan'ın şarkıları ise katılımcıların bir anda kendilerini oynarken bulmasına neden oldu. Programın sonunda şehitlerin anısına ise 300 kişilik pilav dağıtımı yapıldı.-
Manisa’da Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği ve Manisa Azerbaycanlı Talebeleri MANAT'ın iş birliği ile gerçekleştirilen programda Karabağ Zaferinin 1. yıl dönümü kutlandı.

Açılış konuşmasını yapan Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Manisa Şube Başkanı Şentürk Hoşgül, yaklaşık 30 yıllık acının ve özlemin sona erdiğini, bölgeye artık barış ve istikrar geleceğini ifade ederek, “Şairin ifade ettiği gibi, bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Bu vesile Karabağı bizlere yurt ederken hayatlarını kaybedenleri rahmetle anıyor, gazilerimizi de minnetle selamlıyoruz.” dedi. Hoşgül, etkinliğe büyük katkı sunan MANAT'a ve gençlik kollarına teşekkür etti. 


DANS GÖSTERİSİ KATILIMCILARI COŞTURDU


Programa katılan İyi Parti, MHP ve Ak Parti temsilcilerine günün anısına hediye takdim edildi. Karabağ tarihi ile bilgiler paylaşan İrfan Murat Yıldırım'ın konuşması sonrası, MANAT Halk dansları ekibinin gösterisi ile coşan izleyicilerin alkışlarla eşliği, Aysel Dans Grubunun gösterileri ile doruğa ulaştı. Sex Hatları, sex numaraları ve fantezi sohbet numara için hemen arayın. Etkinlik sonuna doğru sahne alan Sabina Urfan'ın şarkıları ise katılımcıların bir anda kendilerini oynarken bulmasına neden oldu. Programın sonunda şehitlerin anısına ise 300 kişilik pilav dağıtımı yapıldı.-

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.