Manisa'da 4,9 Şiddetinde Deprem

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.02.2020 - 18:33, Güncelleme: 18.02.2020 - 18:33
 

Manisa'da 4,9 Şiddetinde Deprem

Manisa'da korkutan deprem. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 4,9 olarak duyurdu. 12.1 km derinlikte meydana gelen deprem İzmir ve Bursa'da da hissedildi.
Kandilli Rasathanesi’ne göre  Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Olumsuz bir ihbar yok AFAD tarafından yapılan açıklamada deprem sonrası olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisinin alındığı belirtildi. Açıklamada ayrıca gelişmelerin takip edildiği ifade edildi. Bursa ve İzmir'de de hissedildi Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 4.9 olarak duyurdu. Deprem çevre iller Bursa ve İzmir'de de hissedildi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'den açıklama Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de Twitter hesabından “Merkez üssü Kırkağaç-Karakurt olan 4.9 şiddetinde bir deprem yaşadık. Cenab-ı Allah afatından korusun. Hepimize geçmiş olsun” açıklaması yaptı.
Manisa'da korkutan deprem. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 4,9 olarak duyurdu. 12.1 km derinlikte meydana gelen deprem İzmir ve Bursa'da da hissedildi.

Kandilli Rasathanesi’ne göre  Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Olumsuz bir ihbar yok

AFAD tarafından yapılan açıklamada deprem sonrası olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisinin alındığı belirtildi. Açıklamada ayrıca gelişmelerin takip edildiği ifade edildi.

Bursa ve İzmir'de de hissedildi

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 4.9 olarak duyurdu. Deprem çevre iller Bursa ve İzmir'de de hissedildi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'den açıklama

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de Twitter hesabından “Merkez üssü Kırkağaç-Karakurt olan 4.9 şiddetinde bir deprem yaşadık. Cenab-ı Allah afatından korusun. Hepimize geçmiş olsun” açıklaması yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.