Manisa'ya Yeni Vali

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.06.2020 - 02:03, Güncelleme: 10.06.2020 - 02:03
 

Manisa'ya Yeni Vali

Valiler Kararnamesini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzaladı. Cumhurbaşkanına sunulan ve onunda onayladığı kararname ile İstanbul ve Ankara valileri değişmedi. İller İdaresi Genel Müdürü ve İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü de son kararname ile valiliğe atandı. Manisa Valisi Ahmet Deniz Mülkiye Başmüfettişi olurken, Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz 'de Manisa Valiliğine atandı.  Yaşar Karadeniz Kimdir? 1965 yılında Samsun'da doğdu. İlk ve Ortaöğretimini Samsun'da yaptı. 1983 yılında Samsun Teknik Lisesi Makine Bölümü'nü bitirdi. Aynı yıl girdiği Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden 1987 yılında mezun oldu.1988 yılında Amasya Valiliği'ne Kaymakam Adayı olarak atandı. Bu görevi sırasında bir yıl süreyle İngiltere'de bulundu. Kaymakam Vekilliği stajını Erzincan'ın Tercan İlçesinde yaptı.1991 yılında Kaymakamlık Kursu'nu bitirerek yeni ilçe olan Yozgat'ın Yenifakılı İlçesinin ilk kaymakamı olarak atandı. Sırasıyla Konya-Taşkent, Hakkari-Çukurca, Ordu-Aybastı, Mardin-Yeşilli, Trabzon-Beşikdüzü ve Çanakkale-Eceabat Kaymakamı, Tekirdağ - Saray, Gaziantep-Nizip ve Gaziosmanpaşa Kaymakamı olarak görev yaptı. Kaymakam Yaşar Karadeniz 28.02.2017 tarihli Bakanlık olur’u ile Kastamonu Vali Vekilliğine, 21.06.2017 tarih ve 2017/10458 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı gereğince de Kastamonu Valiliğine atanmış olup, 21.06.2017 tarihi itibariyle görevine başlamıştı. Vali Karadeniz bugün yayınlanan Valiler kararnamesi ile Manisa Valiliğine atandı.

Valiler Kararnamesini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzaladı. Cumhurbaşkanına sunulan ve onunda onayladığı kararname ile İstanbul ve Ankara valileri değişmedi. İller İdaresi Genel Müdürü ve İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü de son kararname ile valiliğe atandı.
Manisa Valisi Ahmet Deniz Mülkiye Başmüfettişi olurken, Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz 'de Manisa Valiliğine atandı. 
Yaşar Karadeniz Kimdir?
1965 yılında Samsun'da doğdu. İlk ve Ortaöğretimini Samsun'da yaptı. 1983 yılında Samsun Teknik Lisesi Makine Bölümü'nü bitirdi. Aynı yıl girdiği Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden 1987 yılında mezun oldu.1988 yılında Amasya Valiliği'ne Kaymakam Adayı olarak atandı. Bu görevi sırasında bir yıl süreyle İngiltere'de bulundu. Kaymakam Vekilliği stajını Erzincan'ın Tercan İlçesinde yaptı.1991 yılında Kaymakamlık Kursu'nu bitirerek yeni ilçe olan Yozgat'ın Yenifakılı İlçesinin ilk kaymakamı olarak atandı.

Sırasıyla Konya-Taşkent, Hakkari-Çukurca, Ordu-Aybastı, Mardin-Yeşilli, Trabzon-Beşikdüzü ve Çanakkale-Eceabat Kaymakamı, Tekirdağ - Saray, Gaziantep-Nizip ve Gaziosmanpaşa Kaymakamı olarak görev yaptı. Kaymakam Yaşar Karadeniz 28.02.2017 tarihli Bakanlık olur’u ile Kastamonu Vali Vekilliğine, 21.06.2017 tarih ve 2017/10458 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı gereğince de Kastamonu Valiliğine atanmış olup, 21.06.2017 tarihi itibariyle görevine başlamıştı. Vali Karadeniz bugün yayınlanan Valiler kararnamesi ile Manisa Valiliğine atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Manisaanlik
(15.03.2021 14:50 - #3456)
Yeni valimiz kutlu olsun
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.