Manisa’da Bayramda Acemi Kasaplar Yine İş Başında

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2020 - 13:33, Güncelleme: 31.07.2020 - 13:33
 

Manisa’da Bayramda Acemi Kasaplar Yine İş Başında

Manisa’da Kurban Bayramı'nda kurban kesmeye çalışırken kendisini yaralayan vatandaşlar soluğu hastanelerin acil servislerinde alırken, kurban kesim yerlerinde geçen senelere göre yoğunluk yaşanmadığı gözlendi.
Manisa’da bazı vatandaşlar kurbanlıklarını kendi imkanlarıyla keserken, bazı vatandaşlar ise kurbanlıklarını kasaplara emanet etti. Kentin en yoğun kurban kesim yerlerinden biri olan Şehzadeler ilçesine bağlı Alaybey Mahallesi’ndeki alanın geçtiğimiz yıllara göre bu yıl daha boş olması dikkat çekti. Kurban kesim yerlerinde ibadetlerini gerçekleştiren vatandaşların maske taktığı ve sosyal mesafe kurallarına uyduğu görüldü. Öte yandan kurbanlıklarını kesmeye çalıştıkları sırada kendisini yaralayan vatandaşlar da soluğu hastanelerin acil servislerinde aldı. Hastanelerde önce ateşleri ölçülen vatandaşlar, daha sonra tedaviye alındı. Sabah saatlerinden itibaren çeşitli yaralanmalarla hastaneye getirilen vatandaşlar, tedavilerinin yapılmasının ardından taburcu edildi.
Manisa’da Kurban Bayramı'nda kurban kesmeye çalışırken kendisini yaralayan vatandaşlar soluğu hastanelerin acil servislerinde alırken, kurban kesim yerlerinde geçen senelere göre yoğunluk yaşanmadığı gözlendi.


Manisa’da bazı vatandaşlar kurbanlıklarını kendi imkanlarıyla keserken, bazı vatandaşlar ise kurbanlıklarını kasaplara emanet etti. Kentin en yoğun kurban kesim yerlerinden biri olan Şehzadeler ilçesine bağlı Alaybey Mahallesi’ndeki alanın geçtiğimiz yıllara göre bu yıl daha boş olması dikkat çekti. Kurban kesim yerlerinde ibadetlerini gerçekleştiren vatandaşların maske taktığı ve sosyal mesafe kurallarına uyduğu görüldü.
Öte yandan kurbanlıklarını kesmeye çalıştıkları sırada kendisini yaralayan vatandaşlar da soluğu hastanelerin acil servislerinde aldı. Hastanelerde önce ateşleri ölçülen vatandaşlar, daha sonra tedaviye alındı. Sabah saatlerinden itibaren çeşitli yaralanmalarla hastaneye getirilen vatandaşlar, tedavilerinin yapılmasının ardından taburcu edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.