MANİSA’DA KAMYON ŞOFÖRLERİNE TÜNELLİ KORONA ÖNLEMİ

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.04.2020 - 11:18, Güncelleme: 09.04.2020 - 11:18
 

MANİSA’DA KAMYON ŞOFÖRLERİNE TÜNELLİ KORONA ÖNLEMİ

S.S. Manisa Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığı, yeni tip koronavirüs (Kovid19) tedbirleri kapsamında kooperatif girişine dezenfeksiyon tüneli kurdu. Her gün Türkiye'nin dört bir yanına ürün sevkiyatı gerçekleştiren kamyon ve TIR şoförlerinin büyük bir risk altında olduğuna dikkat çeken S.S. Manisa Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Mustafa Şahintepe, bu noktada da kendi bünyelerindeki üyeleri için sıkı önlemler aldıklarını kaydetti.
Birçok sektörün durmasına karşılık nakliye sektörünün çalışmak zorunda olduğuna dikkat çeken Türkiye’de koronavirüs vakalarının ardından önlem amaçlı bazı belediyeler tarafından kullanılan ve özel karışımlı 360 derecelik solüsyon buharı ile kıyafetlerin üzerindeki olası bakterileri temizleyen dezenfeksiyon tüneli Manisa’da da kullanılmaya başlandı. Manisa’da bir ilçe belediyesinin ardından  S.S. Manisa Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’de üyelerini koronavirüsten korumak için kooperatif girişine dezenfeksiyon tüneli kurdu. Birçok sektörün durmasına karşılık her gün Türkiye'nin dört bir yanına ürün sevkiyatını gerçekleştiren kamyon ve TIR şoförlerinin çalıştığı nakliye sektörünün çalışmak zorunda olduğuna dikkat çeken S.S. Manisa Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Mustafa Şahintepe, bu noktada da kendi bünyelerindeki şoförlerin korunabilmesi için ellerinden gelen önlemleri aldıklarını belirtti. “YURTDIŞINDAN GELEN ÜYELERİMİZİ 14 GÜN KARANTİNAYA ALDIRIYORUZ” Koronavirüs tedbirleri kapsamında dezenfeksiyon tüneli kurmanın yanı sıra çok sıkı önlemler aldıklarını ifade eden S.S. Manisa Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Mustafa Şahintepe, şöyle konuştu:  “Üyelerimiz Türkiye’nin her il ve ilçesine gittiği için ülkemizdeki bu salgın hastalıktan dolayı bizde üyelerimizi korumak için belediyemizi çağırdık iki üç kez dezenfekte yaptırdık. Ateş ölçme cihazı da aldık, üyelerimizin sabah, öğlen, akşam ateşlerini ölçüyoruz. Yurtdışından gelen üyelerimizi burada 14 gün karantinaya aldırıyoruz. Salgından tam anlamıyla korunabilmek için kooperatif girişine dezenfeksiyon tüneli yaptırdık. Üyelerimiz ve ülkemizin sağlığı için elimizden ne geliyorsa bunu yapıyoruz.  Birçok sektör durdu ama bizler çalışmak zorundayız.  Ülkedeki yiyecek ve içecek gıdaları taşıdığımız için çalışmalıyız. Her il girişlerinde üyelerimiz sağlık kontrolünden geçiyor. Bu sıkıntılı süreci bireysel anlamda ve çalıştığımız kuruluşların aldığı önlemle atlatacağız inşallah.” “MANİSA MERKEZDE DE HAYATA GEÇMELİ” Dezenfeksiyon tüneli uygulamasının Manisa şehir merkezinde de birçok noktada hayata geçirilmesinin halk sağlığı için güzel bir uygulama olabileceğini söyleyen S.S. Manisa Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Mustafa Şahintepe, belediyelere çağrıda bulundu.  Şahintepe, “Türkiye’de bazı belediyeler ve Manisa’da bir ilçe belediyesi dezenfeksiyon tüneli steam hesap satin al kurdu.  Biz Manisa’da bu uygulamayı hayata geçiren ikinci kuruluşuz. Bence halk sağlığı için Manisa merkezde de hayata geçmeli.” dedi.-Özlem ŞAHİN
S.S. Manisa Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığı, yeni tip koronavirüs (Kovid19) tedbirleri kapsamında kooperatif girişine dezenfeksiyon tüneli kurdu. Her gün Türkiye'nin dört bir yanına ürün sevkiyatı gerçekleştiren kamyon ve TIR şoförlerinin büyük bir risk altında olduğuna dikkat çeken S.S. Manisa Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Mustafa Şahintepe, bu noktada da kendi bünyelerindeki üyeleri için sıkı önlemler aldıklarını kaydetti.

Birçok sektörün durmasına karşılık nakliye sektörünün çalışmak zorunda olduğuna dikkat çeken Türkiye’de koronavirüs vakalarının ardından önlem amaçlı bazı belediyeler tarafından kullanılan ve özel karışımlı 360 derecelik solüsyon buharı ile kıyafetlerin üzerindeki olası bakterileri temizleyen dezenfeksiyon tüneli Manisa’da da kullanılmaya başlandı. Manisa’da bir ilçe belediyesinin ardından  S.S. Manisa Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’de üyelerini koronavirüsten korumak için kooperatif girişine dezenfeksiyon tüneli kurdu. Birçok sektörün durmasına karşılık her gün Türkiye'nin dört bir yanına ürün sevkiyatını gerçekleştiren kamyon ve TIR şoförlerinin çalıştığı nakliye sektörünün çalışmak zorunda olduğuna dikkat çeken S.S. Manisa Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Mustafa Şahintepe, bu noktada da kendi bünyelerindeki şoförlerin korunabilmesi için ellerinden gelen önlemleri aldıklarını belirtti.

“YURTDIŞINDAN GELEN ÜYELERİMİZİ 14 GÜN KARANTİNAYA ALDIRIYORUZ”

Koronavirüs tedbirleri kapsamında dezenfeksiyon tüneli kurmanın yanı sıra çok sıkı önlemler aldıklarını ifade eden S.S. Manisa Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Mustafa Şahintepe, şöyle konuştu:  “Üyelerimiz Türkiye’nin her il ve ilçesine gittiği için ülkemizdeki bu salgın hastalıktan dolayı bizde üyelerimizi korumak için belediyemizi çağırdık iki üç kez dezenfekte yaptırdık. Ateş ölçme cihazı da aldık, üyelerimizin sabah, öğlen, akşam ateşlerini ölçüyoruz. Yurtdışından gelen üyelerimizi burada 14 gün karantinaya aldırıyoruz. Salgından tam anlamıyla korunabilmek için kooperatif girişine dezenfeksiyon tüneli yaptırdık. Üyelerimiz ve ülkemizin sağlığı için elimizden ne geliyorsa bunu yapıyoruz.  Birçok sektör durdu ama bizler çalışmak zorundayız.  Ülkedeki yiyecek ve içecek gıdaları taşıdığımız için çalışmalıyız. Her il girişlerinde üyelerimiz sağlık kontrolünden geçiyor. Bu sıkıntılı süreci bireysel anlamda ve çalıştığımız kuruluşların aldığı önlemle atlatacağız inşallah.”

“MANİSA MERKEZDE DE HAYATA GEÇMELİ”

Dezenfeksiyon tüneli uygulamasının Manisa şehir merkezinde de birçok noktada hayata geçirilmesinin halk sağlığı için güzel bir uygulama olabileceğini söyleyen S.S. Manisa Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Mustafa Şahintepe, belediyelere çağrıda bulundu.  Şahintepe, “Türkiye’de bazı belediyeler ve Manisa’da bir ilçe belediyesi dezenfeksiyon tüneli steam hesap satin al kurdu.  Biz Manisa’da bu uygulamayı hayata geçiren ikinci kuruluşuz. Bence halk sağlığı için Manisa merkezde de hayata geçmeli.” dedi.-Özlem ŞAHİN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.