Normalleşme sonrası rekor yolda

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.06.2021 - 09:42, Güncelleme: 07.06.2021 - 09:42
 

Normalleşme sonrası rekor yolda

Kademeli normalleşme sonrasında geçen sene yapılamayan düğünlerle birlikte bu yaz 750 bin düğünün gerçekleşeceği belirtildi.
Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan karar doğrultusunda düğünler yasaklanmıştı. 1 Haziran'da açıklanan kademeli normalleşme kararlarıyla açık ve kapalı alanlardaki nikahlar ile ve nikah şeklindeki düğün törenlerinin, belirlenen şartlara uygun şekilde yapılmasına izin verilmişti. oronavirüsle mücadele kapsamında alınan karar doğrultusunda düğünler yasaklanmıştı. 1 Haziran'da açıklanan kademeli normalleşme kararlarıyla açık ve kapalı alanlardaki nikahlar ile ve nikah şeklindeki düğün törenlerinin, belirlenen şartlara uygun şekilde yapılmasına izin verilmişti. Hürriyet'ten Emre Eser'in haberine göre sektör temsilcileri geçen yıl yapılamayan 250 bin düğünle beraber bu yaz 750 bin düğünün gerçekleşeceğini belirtirken düğün mekanlarında yer kalmadığını ifade etti. Sektör temsilcileri en yüksek düğün rakamına bu yaz ulaşacaklarını açıkladı.
Kademeli normalleşme sonrasında geçen sene yapılamayan düğünlerle birlikte bu yaz 750 bin düğünün gerçekleşeceği belirtildi.

Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan karar doğrultusunda düğünler yasaklanmıştı. 1 Haziran'da açıklanan kademeli normalleşme kararlarıyla açık ve kapalı alanlardaki nikahlar ile ve nikah şeklindeki düğün törenlerinin, belirlenen şartlara uygun şekilde yapılmasına izin verilmişti.

oronavirüsle mücadele kapsamında alınan karar doğrultusunda düğünler yasaklanmıştı. 1 Haziran'da açıklanan kademeli normalleşme kararlarıyla açık ve kapalı alanlardaki nikahlar ile ve nikah şeklindeki düğün törenlerinin, belirlenen şartlara uygun şekilde yapılmasına izin verilmişti.

Hürriyet'ten Emre Eser'in haberine göre sektör temsilcileri geçen yıl yapılamayan 250 bin düğünle beraber bu yaz 750 bin düğünün gerçekleşeceğini belirtirken düğün mekanlarında yer kalmadığını ifade etti. Sektör temsilcileri en yüksek düğün rakamına bu yaz ulaşacaklarını açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.